2777
2789
عنوان

یه سوال🌹

102 بازدید | 21 پست

دوستان شما پتو و لباس …به خشک شویی میدید براتون بشورن؟ 

چون با همه پتو ها مثلا، یکجا میندازن تو دستگاه برای شستشو…کثیف و تمیز و همه جوره خلاصه باهم میندازن میخواستم بدونم شما چندشتون نمیشه؟!

من تا قبل از این مشکلی نداشتم ولی نمی‌دونم چرا فکرم رفت سمت این که شاید یکی یه پتویی داشته باشه که خب خیلییییی کثیف باشه و وقتی با بقیه قاطی شه برای شستشو…😤😤😤

نظرتون محترمانه پذیرا میشم🌹❤️❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت پتو و رو‌فرشی یا هر البسه ایی رو برا شست وش به اتوشویی نمیدم چون پاک و نجس رو باهم میشوره مامانم کمکی میاره تو خونه براش میشورن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

پتوهای تک نفره با ماشین لباسشویی

لباسا همش خودم تو خونه با ماشین

پتوهای بزرگ رو میدم قالیشویی

فقط یه بار دادم پتوشویی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

خودم میشورم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خودت بشورشون البته اگه حوصلشو داری

متاسفانه خونه های آپارتمانی نمیشه

مخصوصا پتو دو نفره که خب سخت تره

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
اگه یه عالمه لباس یا پتو بدی فک کنم همه رو با هم میندازن 

زیاد نیست نهایت یکی دو تا پتو 

پتوهای تک نفره با ماشین لباسشویی لباسا همش خودم تو خونه با ماشین پتوهای بزرگ رو میدم قالیشویی فقط ...

کار خوبی میکنید…مرسی از نظرت🌹

هیچ وقت پتو و رو‌فرشی یا هر البسه ایی رو برا شست وش به اتوشویی نمیدم چون پاک و نجس رو باهم میشوره ما ...

دقیقا منظورم همین بود 

به دل ادم نمیشینه 

من سعی میکنم همیشه تا جایی ک بشه خودم بشورم هرچند ک خیلی سخته اما اینطوری خاطر جمع ترم

اره واقعا سخته عزیزم مخصوصا پتو دو نفره که صد کیلو میشه موقع شستن