2777
2789
عنوان

یه سوال🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 21 پست
مامان منم به خاطر همین چیزایی که گفتی حتی فرشم نمیده به قالی شویی

منم همیشه میدادم به خشک شویی تا این که یکی بهم گفت باباااا این تر و خشک باهم میندازن منم دیگه از اون روز چندین شد

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
من یک حیاط کوچیک داریم اما همیشه توی حموم میشورمشون 

کجا پهن میکنی؟ تو همون حیاط؟ من یه تراس کوچیک دارم اون جا مجبورم بذارم خشک شه

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه میدادم به خشک شویی تا این که یکی بهم گفت باباااا این تر و خشک باهم میندازن منم دیگه از اون ...

ما هم یه بار دیدیم یکی بچش خراب کاری کرده تو خونه

فرشا رو داده قالی شویی

خلاصه دیدیم فرشارو میندازن کنار هم آباشون میره رو همدیگه

ما هم چندشمون شد

اره واقعا سخته عزیزم مخصوصا پتو دو نفره که صد کیلو میشه موقع شستن

آره بخدا وزنشون چند برابر من میشن ک همسرم دلش میسوزه میاد یکم کمک اما چاره ندارم دلم قبول نمیکنه اونطوری ک به گفته شما معلوم نیست با چندتا پتو کثیف میشورن 

کجا پهن میکنی؟ تو همون حیاط؟ من یه تراس کوچیک دارم اون جا مجبورم بذارم خشک شه

آره میذارم توی حموم خوب آبش میره میرم توی حیاط پنهش میکنم چون کوچیکه مجبورم هر دفعه یک پتو بیشتر نشورم اگر اندازه یک پتو بندازی جا داره خوبه دیگه

ما هم یه بار دیدیم یکی بچش خراب کاری کرده تو خونه فرشا رو داده قالی شویی خلاصه دیدیم فرشارو مینداز ...

ای وای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره بخدا وزنشون چند برابر من میشن ک همسرم دلش میسوزه میاد یکم کمک اما چاره ندارم دلم قبول نمیکنه اون ...

اره واقعا چاره ای نیست منم مجبورم دیگه