2777
2789

سلام دوستای گلم صبحونه بخیر

کسی هست ک از شوهرش بزرگتر باشه؟

یا کسیو دیدین ک از شوهرش چند سال بزرگتر باشه؟

زندگی هاشون چطوریه؟خودتون می‌پسندین؟

من کسیو میشناسم ک از شوهرش ۲۰سال بزرگتره و ب نظر زندگی خوبی دارن تازه زنه یه بار طلاق گرفته و ۲تا بچه بزرگ داره ازدواج مجدد کرده شوهرش ۲۰سال ازش کوچیکتره.چندنفر دیگ هم میشناسم ک زنه ۲سال بزرگتره و اونام زندگی خوبی دارن حالا اگ شما یا اطرافیانتون تجربه ای،دارین ممنون میشم ک کمکم کنید 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری خودم بزرگتره حرف میزنه خانواده شوهر بهش میگن پیر 🤧یا مامان بزرگ پسرمون 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

یکی خوبه

یکیم ظاهرن خیلی خوشبخته

یکی شوهرش بعد یه مدت معتاد شده بلای جونشه

یکی هم سنتی هست کلن میگفت سرکوفت میزنه خیلی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

نهایت دو سه سال دیدم خوبن ولی ۲۰واقعا جای مادرو پسرن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
۲۰ ساااااال 😐😐😐😐 مگه داریم ؟؟؟ 

من خودمم تعجب کردم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من اصلا خوشم نمیاد و ندیدم توی اطرافیان و واقعا ۲۰ سال دیگه خیلی زیاده 

حالا ۲۰سال منظورم نبود در حد دوسه سال و میگم

پسره ۴۰ سالش بشه ،زن ۶۰ ساله رو تحمل نمیکنه و می‌ره مجدد ازدواج می‌کنه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
جاری خودم بزرگتره حرف میزنه خانواده شوهر بهش میگن پیر 🤧یا مامان بزرگ پسرمون 

بنده خدا دلم سوخت واسش گناه داره 

مگ چندسال بررگتره؟؟؟

آخه چجوری با بیست سال تفاوت سنی خوشبختن

خوشبختی ب کنار عزیزم 

چطور آقاهه قبول کرده 

خب قاعدتا آقاهه ۳۰ سالش بوده 

خانومش ۵۰ سالش بوده یعنی ؟؟؟ 

پشمااااااام 😐😐😐

یا حضرت رقیه 💞
یکی خوبه یکیم ظاهرن خیلی خوشبخته یکی شوهرش بعد یه مدت معتاد شده بلای جونشه یکی هم سنتی هست کلن می ...

سرکوفت بخاطر اینکه بزرگتره؟

مگ چندسال بزرگتره؟