2777
2789

باید ایمان قلبی داشته باشی که خدا میبینتت و صداتو میشنوه و فقط اون میتونه بهت کمک کنه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی عبادت میکنم نماز میخونم برای دیگران دعا میکنم مشکلم حل نمیشه  از خدا ناامید شدم

شاید یک گره تو زندگی تون باشه 

گره هرچیزی می تونه باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

همیشه توکلم به خودش بوده دیر و زود شده اما همیشه تو آرامش بودم حتی تو سختترین لحظات زندگیم به نظرم توکل یعنی وکالتو بدی خدا و تو کاری که وظیفته انجام بدی و نتیجه اصلا برات مهم نباشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یچیز دیگه بستگی داره تو خداتو چطور میبینی خدایی که بخشندست و میبخشه یا خدایی که دستش بسته ست میبینی واسه همینه میگن همه چیز درون خودمونه خداتو چطور میبینی؟!

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

منم یه مدت زندگیم جالب نیس خیلی خداو ائمه رو صدا میزنم از بس جوابی نمیشنوم گاهی حس میکنم به حال خودم رها شدم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ناامیدی از رحمت خدا کار شیطانه . چندین بار تو زندگیم اتفاق افتاده تو بدترین شرایط که دیگه از همه جا بریده بودم کمکم کرد . حتی می تونم بگم معجزه کرد برام. همه اون چیزایی که چندین سال مثل خواب و رویا بود برام بهم داد 

خدا خیییلی مهربونه . من از همه دلم شکسته ولی هیچ وقت خدا تنهام نذاشته . 

منم یه مدت زندگیم جالب نیس خیلی خداو ائمه رو صدا میزنم از بس جوابی نمیشنوم گاهی حس میکنم به حال خودم ...

دقیقا شرایط الان منم مثل تو هست احساس میکنم بین زمین و آسمان معلق هستم 

من یک بار یک کاری رو میخواستم  انجام بدم استرس داشتم ، یک ساعت به شروع کار دیگه بیخیال بودم  سپردم به خدا  اصلا هم استرس دیگه نداشتم گفتم هر چی میشه  مهم نیست ، آخرش کارم از اون چیزی که میخواستم هم بهتر درست شد

مثل یک خوراکی خوشمزه که یک جا  میخوری بعد از چند سال هنوز مزه ش تو دهنته ، این کار هم بعد از  چند سال  هنوز توی ذهنم هست و هر وقت  بهش فکر میکنم لذت میبرم و مثلا شاه کلید واسم شده که راه شو بلد شدم 

توکل هم همینطور بدست میاد ،باید هر چیزی که اینطور  تجربه کردی  یک جا یاداشت کنی  که یادت بمونه   ، هر چیزی کوچک یا بزرگ بود همینطور بنویس ، بعدا همه شو  نگاه کن میبینی توکل کردی چقدر کارهای زیادی زو خدا واست درست ،کرد ،به همین راحتی   توکل و باورت به خدا  عمیق میشه 

موفق باشی  

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نمی‌دونم چرا هر چی دعا میکنم گره های زندگیم باز نمیشه 

شاید هنوز موقعش نرسیده توکلت رو از دست نده خدا خیلی بزرگه منو چندبار لحظه ی آخر نجات داده پرت شدم اما با دستش دستمو گرفته نزاشته بیفتم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
من یک بار یک کاری رو میخواستم  انجام بدم استرس داشتم ، یک ساعت به شروع کار دیگه بیخیال بودم &nb ...

عزیزم من بخدا توکل کردم و سپردم به خودش ، یک آدم خیلی بد سر راهم گذاشت که باعث شد دو سال عذاب بکشم من اصلا اصراری نداشتم و گفتم خدایا هر چی خیر هست ولی فقط عذاب کشیدم 

اوهوم واقعا همینه... آدم نمیدونه به چی باید چنگ بزنه دیگه که دیده بشه

گاهی حس میکنم توی یه بیابون بی آب و علفم و پر از عطش با همون حالم با همون حس درموندگی و بی کسی  خدا رو صدا میزنم میشه گفت از درونم زجه میزنمو خدا رو صدا میزنم و مخصوصا امام زمان رو ولی میبینم باز مشکلم به قوت خودش باقیه انگار هیچی به هیچی

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

شرایط من شاید خیلی پیچیده تر از شما باشه

ولی راضی باش به رضای خدا

دعا کن تلاش کن توکل کن ولی تهش بدون این رو کا خواست خدابوده و ما باید تسلیم خدا باشیم

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷