پسرم دو سال و سه ماهشه. ده روزه شروع کردم از پوشک جدا کنم. از دو سالگی هم با حرف و اینجور چیزا آمادش کردم. هر سری میبرم دسشویی معمولا جیش میکنه پی پی هم. از دسشویی هم نمیترسه و میشینه کارشو میکنه. مشکلم اینه که معمولا جیش رو نمیگه. یعنی اگه نبرمش تو شلوارش جیش میکنه و بعد از جیش کردن میاد میگه. چیکار کنم. چقدر طول میکشه یاد بگیره قبل از جیش کردن بگه جیش دارم. یه ماه؟ دو ماه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت ببرش هر ۵دقیقه ببر بعد ۱۰دقیقه و ۱۵مین و ... یاد میگیره
من بچه هامو همینطوری از پوشک گرفتم .دخترمم دوماه پیش گرفتم تا الان که خوب همکاری کرده
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
من از یک سال و شیش ماه شروع کردم،سه چهار ماه زمان برد که کاملا یاد بگیره یه سال و ده ماهش بود دیگه هرگز تو لباسش جیش نکرد،یکی دو ماه اول یه خط در میون میگفت، صبور باش یاد میگیره
من شیلنگو میدم بهش میگم پی پی کردی اب بگیر بره خونشون. بعدشم بای بای میکنیم🤣🤣از دو سالگی هم وقتی تو پوشکش پی پی میکرد میگفتم بزرگ شدی میخوایم تو دسشویی پی پی کنیم. الان بیشتر دسشویی رفتن حالت بازی داره. فقط همه جا رو خیس میکته یکم اعصاب خگردی دارا
من اینقد کلافه بودم همش حس میکردم از پوشک گرفتن کار سختیه.ولی خیلی آسون بود.قشنگ ۳ سالش تموم شد گرفتمش.اصلا خونه رو کثیف نکرد.شورت آموزشی خیلی به دادم رسید.
من كه بردم خانه سلامت گفتن از اين كارا نكن بذار خودش بگه
خانمه كه همونجا هم كار ميكرد ميگفت دخترشو 4 سالگى از پوشك گرفت
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel