من تا الان ۴تا دکتر رفتم همه گفتن سرگیجه ای که داشتم مال گوشم بوده دارو داد دکتر آخری استفاده کردم و خیلیییییییی بهترم اما گاهی دوباره سنگینی گوش،منگی سر نمیدونم چطوری بگم حالت خیلی بدیه که گاهی خیلی کم باز تجربه میکنم اما دیگه سرگیجه نداشتم البته سرگیجه من چرخشی هم نبود شناور بود،کسی شرایط منو داشته که خوب شده باشه؟خیلی نا امید شدم🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر منم همینطور بود به خاطر بهم خوردن مایع گوشش سرگیجه های بدی میگرفت یه مدت دارو خورد و طبق نظر پزشک مصرف قهوه و چای و نمک رو محدود کرد خوابش رو بیشتر کرد الان خداروشکر خیلی بهتر شده
داداش من دوسال پیش یهو بی دلیل سرگیجه شدید گرفت جوری که میافتاد زمین چندین بار تکرار شد رفت دکتر گفت تعادل مایع میانی گوشش بهم خورده بخاطر اونه از اون زمان تا به امروز سردردهای شدید وحشتناک میگیره البته همیشگی نیست چندین دکتر رفته فایده نداشته امروز دوباره نوبت داشت نوار مغز و... داد دیگه نمیدونم نتیجش چی بود
عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم