2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که برای ما هیچوقت نمیخواد...  هیچوقت تو هیچی حتی یکمورد 😓

تو اول باور کن ببین میشه یا نه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
چند سالشه😂😂ادم باحالی بنظر میاد پسر بودم کراش میزدم روش

۲۵ دقیقا کلا ادم باحالیه برم بش بگم شوهر پیدا شد ولی شوهرت دختره😂😂😂

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

اوووخی خداا عزیزم هردوتاتون خوشبخت بشین انشالله😂😂😂😂😍😍

قربونت عزیزم همچنین😂💖

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

2 سال منتظر وام بانکی بودیم ولی جور نمیشد.یهو یه روزه جور شد.از طرف دیگه وام خانگی نوشته بودم.هر 3 ت ...

خداروشکر عزیزم...  کاش منم یه روز یه معجزه ای تو زندگیم ببینم ولی هیچوقت ندیدم، چند روز پیش فکر کردم بالاخره خدا معجزه اش رو به من هم نشون داده ولی ساده بودم 😓😔

کاش یه اتفاق خوبم تو زندگی من  بیفتم  بگم خدایا شکرت

شفا از بیماری.

ازدواج

مالی

و

...

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

نه نشده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......