2777
2789
عنوان

خواهرشوهر …توروخدا بیاید🥲

259 بازدید | 18 پست

سلام میشه کمکم کنید دوتا تا‌پیک قبلی سایت اجازه نمیداد بنویسم دوباره تاپیک زدم

اولش بگم دوتا خواهرشوهر دارم بزرگه خیلی ساده و خانومو بی الایشه خاکیه و کوچیکه هم خاکیه ولی خیلی باسیاستو یکم حسود همیشه جوری خودشو نشون میده که ادم خوبه باشه

چند شب پیش خواهرشوهر کوچیکرو پاگشا کردم خانواده نامزدش رو هم دعوت کردم خانواده خودمم بودن

از دو سه روز قبل مهمونی کلی تدارکات دیدم ژله و دسر و چند نوع سالاد و دونوع پیش غذا و غذای اصلی هم زرشک پلو با مرغ بود بجای میوه هم هویج خریدیمو اب هویج تازه گرفتم با بستنی سنتی و کیک و شیرینی

خلاصه منو همسرم سنگ تموم گذاشتیم

تمامی این کارا هم فقط برای سربلندی همسرم بود

اخرشم پدرشوهرم از ذوق حسابی ماچم میکرد که حد نداشت مادرشوهرمم کیف کرده بودو هی تشکر میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون روز مهمونی من پ.ریود شدم مامانم اومد کمکم و زحمت برنجو کشید و خونرو برام جاروکشید تو طول شبم کمک حالم بود البته خواهرشوهرامم کمککردن

خلاصه سر سرسفره بودیم بردارشوهرم هس از ژله و غذا تعریف میکرد پدرومادرشوهرمم همینطور خلاصه کلی تشکر میکردن خواهرشوهر کوچیکمم برگشت به مامانم گفت خاله اینا همش کار شماس شما همش زحمت کشیدی اونوقت به اسم این دوتا تموم میشه منظورش منوهمسرم بود 

همون   روز   مهمونی   من   پ . ریود   شدم   مامانم &nbs ...

مامانمم گفت نه والا من کاری نکردم کاش از این هنرای دخترمم من داشتم بعد مادرشوهرمم سریع گفت که نه عروسم کدبانوعه همش کارخودشه همیشهبرای ما اینجوری زحمت میکشه خواهرشوهرمم به مامانش چشم غره رفت و گفت میدونم شوخی میکنم با خنده زورکی 

مامانمم   گفت   نه   والا   من   کاری   نکردم   کاش ...

من واقعا خستگی به تنم موند دلم شکست همیشه اینجوریه اخر تعریفا باید نیششو بزنه از روی حسادت

متاسفانه برخلاف خواهرشوهر بزرگه ، کوچیکه اصلا هنری نداره فقط دومتر زبون داره

حالا ازتون میخوام بهم کمک کنید اگه شما این اتفاق براتون میوفتاد چجوری به مادرشوهرتون میگفتین که ناراحت شدین؟؟ 

شاید خیلیا بگین ولش کن بیخیالش باش ولی من همیشه بیخیال بودم هی ندید گرفتم ثلی اینسری هم من هم همسرمم کلی زحمت کشیدیم این دفعه نمیخام سکوت کنم میخام بفهمه که باعث دیگه قدمی براشون برنداریم

فکرمیکنه بی زبونیم

فردا قراره مادرشوهرمو ببینم من از خستگی اونشب فردا مریض شدم و افتادم میدونم مادرشوهرم دوباره میخواد هی تشکر کنه و اینا و حرفشو بندازه واسه همین میخوام بهش یجور بگم که ناراحت شدم از دخترش و همه اینکارا بخاطر سربلندی شما بوده ولی دخترت باعث شد دیگه نکنم و خستگیام بمونه 

خوشبحالت مادرشوهر و پدرشوهرت کلی تعریف کردن و تشکر حتی شوهرتم... والا بخدا من اینقدر زحمت میکشم همیشه خانواده ی شوهرمو دعوت میکنم تهش پدرشوهر ک اصلا هیچیو نمیبینه مادرشوهر فقط عیب و ایراد میاره خواهرشوهرا به یورشونم نیس نیش و کنایه ، برادرشوهرازهمه بدتر ، بخدا خوشبحالت

خوشبحالت مادرشوهر و پدرشوهرت کلی تعریف کردن و تشکر حتی شوهرتم... والا بخدا من اینقدر زحمت میکشم همیش ...

عزیزم چیبگم یسریا واقعا فرهنگ تشکر ندارن سعی کن مثل خودشون باشی

خواهرشوهرکوچیکم همیشه نیششو میزنه همیشه دوسداره تخریبم کنه بگه که همه چیز من الکیه درسته ک مادرشوهرم خوبه خوبی ب چشمش میاد ولی دخترش خیلی روش تاثیر داره اگه بعضی اوقات ناخاسته بهم چیزی بگه میدونم حرف دخترشه نه خودش چون بعدش معذرت خاهی میکنه

نمیدونم چجوری باسیاست بفهمونم ک دلم از دخترش شکسته اصلا سیاست بلدنیستم

عزیزم چیبگم یسریا واقعا فرهنگ تشکر ندارن سعی کن مثل خودشون باشی خواهرشوهرکوچیکم همیشه نیششو میزنه ه ...

بنظر من که همینکه پدر و مادر شوهرت و خود شوهرت فهمیده هستن کافیه

سر سفره هم همه خوب جوابشو دادن و خودش ضایع شده

تموم حرفاشم از حسادتشه و تورو از خودش بهتر میبینه وگرنه حسادت نمیکرد

و همه میدونن تو چجوری هستی و با حرفای اونم چیزی عوض نمیشه

اگه حرفی بزنی خاله زنک بازی میشه بیشتر

اما اگه اصرار داری به گفتن

بگو مادر جان حقیقتش من از فلانی دلخور شدم اون شب من هرکاری میکنم بخاطر شما و همسرمه و خیلی دوستون دارم و دلم میخواد سنگ تموم بذارم هنیشه ولی با حرفایی که هربار فلانی میزنه خستگی تو تنم میمونه و دلم میشکنه البته که شما خیلی مهربونید و هربار خجالتم میدین ولی چون شمارد مثل مادرم میدونم خواستم باهاتون درد و دل کنم و این موضوع رو بگم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بنظر من که همینکه پدر و مادر شوهرت و خود شوهرت فهمیده هستن کافیه سر سفره هم همه خوب جوابشو دادن و خ ...

مرسي از راهنماييت عزيزم  اره حرف شما درسته يجور خاله زنك بازيه

اما احساس ميكنم فكرميكنه چون هميشه در برابر حرفاش سكوت كردم يعني قبول دارم و ضعيفم😑