2777
2789
عنوان

خواهرشوهر …توروخدا بیاید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 18 پست
مرسي از راهنماييت عزيزم  اره حرف شما درسته يجور خاله زنك بازيه اما احساس ميكنم فكرميكنه چون هم ...

فدات

اتفاقا برعکس مطمعن باش بیشتر لجش میگیره و با خودش میگه این چرا منو خیچی حساب نمیکنه و هی سعی میکنه لجتو دربیاره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فدات اتفاقا برعکس مطمعن باش بیشتر لجش میگیره و با خودش میگه این چرا منو خیچی حساب نمیکنه و هی سعی م ...

اهوم پس بااين اوصاف بهتره كه باز هيچي نگم و اصلا اهميتي ندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم پس بااين اوصاف بهتره كه باز هيچي نگم و اصلا اهميتي ندم

اره بنظرمن سوزشش بیشتره

ولی اگه بفهمه ناراحت شدی مثلا مادرشوهرت بهش بگه اونوقت میگه آخیش پس حرصش دادم خوشحالم میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره بنظرمن سوزشش بیشتره ولی اگه بفهمه ناراحت شدی مثلا مادرشوهرت بهش بگه اونوقت میگه آخیش پس حرصش دا ...

مرسي عزيزم از راهنماييت♥️♥️ممنون كه وقت گذاشتي