2777
2789
عنوان

اندازه بطن میانی معز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن جز بارداریا پرخطر محسوب میشه، شما کسی رو داشتین اطرافتون؟

نه ولی زیاد شنیدم که اینجورن..چه پر خطری؟ سزارین میشی،،پر خطر یعی مراقبت میخواد نه اینکه بده.. مراقب باشی سونو بدی چک کنی دهانه رحمو و سرویکسو این چیزا..وگرنه هیج خطری نیست الکی ب خودت استرس نده اصلا 

به بچه منم گفتن بطن مغزش زیاده ولی هیچیش نبود 

الکی استرس نکش برو خوش باش

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
نه ولی زیاد شنیدم که اینجورن..چه پر خطری؟ سزارین میشی،،پر خطر یعی مراقبت میخواد نه اینکه بده.. مراقب ...

مرسی عزیزم

پس لطفا خودتم استرس نداشته باش،

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته،

بگو خدایا خودت دادی

خودتم کمک کن سالم بغلش کنم

بسپار به خودش

واقعا چقدر بارداریامون پر استرس شده، من تازه ۸ هفتم و فهمیدم رحمم دو شاخه، خدا به هممون کمک کنه بچ ...

عزیزم منم مثل شما ضربه از این دکترا خوردم انقدر من رو ترسوندن گفتن دوشاخه و فلان..تو بارداریم کلا از استرس مردم و زنده شدم اما اصلا دوشاخ نبوده!ولش کن هیچی نیست مطمئن باش.

عزیزم منم مثل شما ضربه از این دکترا خوردم انقدر من رو ترسوندن گفتن دوشاخه و فلان..تو بارداریم کلا از ...

واقعا راست میگی؟

چطور متوجه شدی که دو شاخ نیست؟

تو رو خدا از اول کامل توضیح بده برام🥺

واقعا راست میگی؟ چطور متوجه شدی که دو شاخ نیست؟ تو رو خدا از اول کامل توضیح بده برام🥺

من بارداری اولم چون خونریزی کردم رفتم سونو واژینال اونجا گفت دوشاخه. ولی برا بچه ام که باردار بودم دکتر گفت باید بررسی بشه چون مشکوکه!و الان رحم چون بزرگ شده مشخص میشه.تو بارداری هرررر چی سونو شدم گفتن نه اصلا دوشاخ نیست ولی من کلا استرس داشتم تا اینکه خود خواسته سزارین شدم اونجا اصلا دکتر چیزی نگفت خودمم اصلا یادم رفت بپرسم. موند و دوتا دیگه باردار شدم و سقط شد که دکتر فرستاد عکس رنگی که گفت نه دوشاخ نیست و سقطات ربطی به این نداشته. همین

تو مطمئن باش چیزی نیست. خود خدا حفظش میکنه.