2777
2789
عنوان

مامانم به دخترم گفت بی حیا

3068 بازدید | 84 پست

مامانم میخواس بیاد خونمون دخترم۱۶ ساله شه ی تیشرت با ی شورتک کوتاه تنش بود طوری که اندازه لباس و شورتک برابر بود مامانم رسید اخماش تو هم کرد خیلی زود رفت خونه شون بعد ی مدت بهم گفت چه دختریه تربیت کردی مقصری احترام بزرگتر نگه نمیداره خیلی بی حیاس 

بخدا نمیفهمم چه مشکلی داره خونه س دیگه بنظرتون واقعا من مقصرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت هنوز تو دهه ۶۰😂😐💔

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

پدر منم میگه چرا نشستی پیشه همسرت 

چرا باهاش دست دادی

چرا دست زدی ب کمرش 

چرا برات غذا کشید 

از این رسما ب شدت بدم میاد 

ن جونم ت مقصر نیستی

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ن دیگه شاید مامانت دلش میخواسته باهاش گرم بگیره و لباس بهتر بپوشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نه مقصر نیستی اما به دختر بگو مراعات کنه 

پیش باباش هم اینجوری میگرده؟؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ن شماک مادرشی مشکلی نداری مادرتونم نبایدداشته باشه البته ی سری ازمادراحساسن بهرحال افکارشون مال دوران خودشونه وچیزای الانونمیپسندن

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

هیچکدوم مقصر نیستن....مشکل تفاوت دونسله....

بنظرم برا دخترت ی لباس لش گوگولی بخر ک دوسش داشته باشه برا مواقعی ک مامانت میاد...

مدیریت روابط کن حل میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.