2777
2789
چرا نمیاد؟ مدام اینو میشنوم که اونی که پولداره نمیگه اونی که خوشبخته نمیگه اونی که درس خونده نمیگ ...

ببین مثلا خودم من دندونپزشکم یک ساله فارغ تحصیل شدم ولی الان به شما دارم میگم یه دونه تاپیک هم نزدم که فلان و بیسار ...

چون حوصله توضیح دادن به آدمایی که بخان مچ گیری کنن ندارم

فقط وقتایی که ببینم یکی بخاطر دندون و این چیزا سوال داشته باشه جواب میدم همین

بالاش نوشته فقط براي باردارا و مامانايي كه سوال دارن؟ اشكالي كه نداره ولي دليلي هم نداره بخوان دائ ...

مسئله اینجاست دارن دروغ میگن😁

وقت دارن تو همه تاپیکا و امضا و پروفایل بگن ما کادر درمانیم الیم بلیم

وقت جواب دادن به سوال رو ندارن؟؟

وقتشو دارن علمشو‌ ندارن موضوع اینه

اگه همه جا عنوان نکنن کسی این ذهنیت براش ایجاد نمیشه که میتونم سوالمو بپرسم

و در آخر این که انسانیت حرف اولو میزنه اگه کسی واقعا جواب سوال یک نفرو بدونه و کمک نکنه بنظر من خیلی پسته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس فدات شم  زیر 5سال نوسان زیاده اگر خودت گلوکومتر داری هر هفته یکبار بگیر اصولا بین 80 تا ...

نه ندارم 

ولی میخرم

ممنونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مسئله اینجاست دارن دروغ میگن😁 وقت دارن تو همه تاپیکا و امضا و پروفایل بگن ما کادر درمانیم الیم بلی ...

با تمامي جملاتت موافقم به جز پاراگراف اخرت كه خيلي ديد خامي هست

طرف نه دزدي كردي

نه كار بدي كرده

نه بهت بدهكاره

پستي تعريفش متفاوته

خودت دروغگویی وکیل شیطان😡من دکترای مغز واعصاب دارم 

🤣

ولی چه کنم خانه دار شدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

با تمامي جملاتت موافقم به جز پاراگراف اخرت كه خيلي ديد خامي هست طرف نه دزدي كردي نه كار بدي كرده ...

تعریف آدما با هم فرق داره

کسی که اینقدر بخیل و بدذاته حاضره تاپیکای مادرشوهری و حس ششم حضور فعال داشته باشه ولی تاپیکی که توش تخصص داره رو بی جواب بذاره از نظر من پسته

نه ندارم  ولی میخرم ممنونم

عزیزی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودت دروغگویی وکیل شیطان😡من دکترای مغز واعصاب دارم  🤣 ولی چه کنم خانه دار شدم

ببخشید

حلال کن😂

عزیزی

❤️❤️

ببین مثلا خودم من دندونپزشکم یک ساله فارغ تحصیل شدم ولی الان به شما دارم میگم یه دونه تاپیک هم نزدم ...

من دندونم شکسته یه کمیش چیکارمیشه کرد براش

😪

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببخشید حلال کن😂

شمام به بزرگواری خودتون ببخشید وقت ندارم جواب بدم😂

فقط اگه تاپیک مادرشوهری چیزی دیدین تگم کن🤣

شمام به بزرگواری خودتون ببخشید وقت ندارم جواب بدم😂 فقط اگه تاپیک مادرشوهری چیزی دیدین تگم کن🤣

😂😂آخ

والا من معلمم و بازم دنبال کارم😂😂🤡 الان از استرس اینکه پول ندارم اجاره خونه بدم در به در دنبال ش ...

عزمزم

خدا برکت زندگیتو بیشتر کنه

سرچ کن تو تاپیکا واسه ثروت رو درست بزار تو خونت 

بکگراند گوشیت رو گندم زار بزار

یس و واقعه خیلی برکت میاره هر شب بخون