2777
2789

ببینید وضع پزشکی الان  افتضاح

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مخالفم با نظرات دوستان خب اينجا برا خيلي ها سايت فان و تفريحه نميان كه به سوالات بقيه جواب بدن

اینجا سایت بارداری و بچه داریه

سایت فان و تفریح نیست

جدا از اینا

چه اشکالی داره وقتی جواب سوالی رو میدونی کمک کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه شاخ و دم که نداره

صبح یکی گفت کادردرمان بیان ده نفراومدن یه سوال ساده پرسید هیشکی نتونست جواب بده من بهش گفتم  اوناکادردرمانم ساکت بودن😄😄😄

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من کادر درمان نیستم بله نرماله

قند ناشتای خودم ۱۰۵ دکترم گفت پیش دیابت و رژیم رعایت کن

برای همین جواب آزمایش دخترمو گرفتم ترسیدم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پزشک نیستم ولی توبیمارستان مشغولم... دیابت دارم میتونم کمکت کنم.... بالا نیست ولی لب مرزه قند ناشناشون... 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
صبح یکی گفت کادردرمان بیان ده نفراومدن یه سوال ساده پرسید هیشکی نتونست جواب بده من بهش گفتم  او ...

آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه

پزشک نیستم ولی توبیمارستان مشغولم... دیابت دارم میتونم کمکت کنم.... بالا نیست ولی لب مرزه قند ناشناش ...

فردا جوابشو میبرم به دکترش نشون میدم

طوری که گوگل سرچ کردم قند نرمال بچه ی زیر پنج سال با بزرگسال متفاوته

فردا جوابشو میبرم به دکترش نشون میدم طوری که گوگل سرچ کردم قند نرمال بچه ی زیر پنج سال با بزرگسال م ...

نگران نباش تقربا اوکیه مشکلی نداره قندش

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
نگران نباش تقربا اوکیه مشکلی نداره قندش

ممنونم

اونی که هست هی نمیاد بگه هستم 

چرا نمیاد؟

مدام اینو میشنوم که اونی که پولداره نمیگه

اونی که خوشبخته نمیگه

اونی که درس خونده نمیگه

خب چرا؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من فقط ایشون و میشناسم که‌ پزشکن  پزشک‌ راستکی     @مه_لقا_    

😍😂

اینجا سایت بارداری و بچه داریه سایت فان و تفریح نیست جدا از اینا چه اشکالی داره وقتی جواب سوالی ر ...

بالاش نوشته فقط براي باردارا و مامانايي كه سوال دارن؟

اشكالي كه نداره

ولي دليلي هم نداره بخوان دائم به سوال بقيه جواب بدن

شما فقط يه سوال داري

يه مادر ديگه يه سوال ديگه

فك و فاميل يه سوال ديگه

اينجوري همش طرف بايد تايمش برا بقيه باشه

اينكه انتظار داشته باشيم بقيه در خدمت باشن انتظار زياديه

قند ناشتای خودم ۱۰۵ دکترم گفت پیش دیابت و رژیم رعایت کن برای همین جواب آزمایش دخترمو گرفتم ترسیدم

نترس فدات شم 

زیر 5سال نوسان زیاده

اگر خودت گلوکومتر داری هر هفته یکبار بگیر

اصولا بین 80 تا 95 کاملا نرماله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم