2777
2789
عنوان

ویروس جدید

494 بازدید | 29 پست

پسرم حالت تهوع داره هیچ چیز نمیمونه تو معده حتی آب چند روزه هیچی نتونسته بخوره دیروز همسرم میخواست بهش سرم بزنه نزاشت خیلی گریه کرد

واسه حالت تهوع قطع بشه چیکار کنم؟

دکتر چند بار بردم

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص یا امپول متوکلوپرامید بهش بده تا یکساعت چیزی بهش نده بخوره بعد کم کم شروع کن عداهای سبک بهش بده تا معده اش بتونه نگه داره 

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
قرص یا امپول متوکلوپرامید بهش بده تا یکساعت چیزی بهش نده بخوره بعد کم کم شروع کن عداهای سبک بهش بده ...

مرسی قطرش دارم بهش میدم

پسر منم به همین مریضی دچار شده بود قرص ضد تهوع تا چند روز بهش میدادم تا اوک شد

چه قرصی دادی؟چند روز طول میکشه؟

پسر من سه روزه

چند سالشه  شربت اُندامین بده بهش

۴ سال روز اول اندا دادم رفتم‌دکتر گفت اندا تو بچه ها خطرناکه نده قطره متوکلپرامید دادش

چه قرصی دادی؟چند روز طول میکشه؟ پسر من سه روزه

پسر من روز اولش که کلا بالا آورد تا چهار روز بعد حالتش داشت

هر قرص ضد تهوع میشه برو داروخانه و با مشورت دکتر داروخانه قرص بگیر

من چون ایران نیستم نمی تونم در مورد قرص راهنماییت کنم

شیره گوشت بده

گوشت گوسفندی رو بنداز تو شیشه (شیشه سس یا مربا ک درش فلزی باشع)  بعد در شیشع رو محکم ببند و شیشه رو بذار تو قابلمه ای ک توش آب ریختی بعد بذار قابلمه رو روی شعله 

وقتی آب جوش اومد شعله رو کم کن و در قابلمه رو بذار 

بذار آب بجوشه تا زمانی ک شیره گوشت کامل ازش جدا شده 

بعد اون شیره رو بده پسرت بخوره 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
پسر من روز اولش که کلا بالا آورد تا چهار روز بعد حالتش داشت هر قرص ضد تهوع میشه برو داروخانه و با م ...

ببخشید شما اونجا درس میخونی؟؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭