2777
2789

چرا خلوتع امشبی ک من دلم گرفته و اعصابم خرابه کسی نیس تاپیکای جذاب نیس برم بخونم از غم دنیا بیخیال باشم🥺🙁

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دقیقا منم تو همین فکر بودم

🥺 کلا امشب غریب شده نی نی سایت

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سایت خرابه .آدم میاد اعصابش به هم میریزه زود میره😤🤦‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

چون سایت خرابه .آدم میاد اعصابش به هم میریزه زود میره😤🤦‍♀️

برا من فق امروز ی بار اونجوری شد ب قول بچه ها عین سکته ای ها شد دیگه نشد خوب بودش تا الان

منم داشتم به همین فکر میکردم

🙁 چیکار کنم چطوری بخوابم

کجا رفتن این شیطونا🧐

ی امشب نیستن🥺🙁 شبای دیگه اصلا نمیدونستم تو کدوم تاپیک برم از بس موضوعاتشون جالب بود چ ادم کنجکاو میشد جریانشون چیع 

کلیپ طنز نگا کن خودمم نگا میکنم و میام سر میزنم، مردم از خنده😂😂

از کجا برم ببینم؟ نگو گوگل ک از گوگل خیلی خزن

برا من فق امروز ی بار اونجوری شد ب قول بچه ها عین سکته ای ها شد دیگه نشد خوب بودش تا الان

من دو سه روزه نه میتونم درخواست ها رو باز کنم نه لیست دوستان نه پروفایلم نه تاپیکام نه حتی عکس پروفایل خیلیا از جمله شما برام میاد ....این چه وضعیه؟😤☹️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

وای اره خیییلی خلوته اصن منم تعجب کردم

کجا رفتن اخع جای تعجبه

ی امشب نیستن🥺🙁 شبای دیگه اصلا نمیدونستم تو کدوم تاپیک برم از بس موضوعاتشون جالب بود چ ادم کنجکاو م ...

دقیقا هست میری تو این مغازه ها همه لباساش قشنگه، منم هول میشم کدومو برم، واسه همین به نوبت میرم ،واسه هر کدومم یکی دو دقیقه وقت میذارم🤭😂