2777
2789
عنوان

از پسره خواستگاری کردم

605 بازدید | 14 پست

توروخدا کمکم کنید دوستان🙏

من از یه پسری خوشم اومده بود و آشنام بود همه ازش تعریف میکردن بهش پیام دادم و خودمو معرفی نکردم الکی بهش گفتم اسمم ساغره چون ترسیدم تو ذوقم بزنه و جواب رد بشنوم در کمال تعجب خیلی محترم و متواضع برخورد کرد🥹 ولی مشکل اینه که گفت از دروغ خیلی بدش میاد و حالا میترسم که خودمو معرفی کنم💔 بنظرتون بهتر نیست این رابطرو به هم بزنمو بعد چندوقت با هویت خودم برم جلو؟

پسر محترمیه میدونم از اینکه خودم رفتم جلو سواستفاده نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زمان محردیم یک بار این کارو کردم و اگه به عقب برگردم هرگز این کارو نمی کنم.

طرف منم اتفاقا خیلی مودبانه گفت نه!

ببین نود درصد پسرا از اینکه دختر پیش قدم بشه خوششون نمیاد. همسر من خیلی روشن و امروزی فکر می کنه ولی می گفت من اگه دختر خودش پیش قدم می‌شد خوشم نمیاد و پس میزدم.

اگه را دیگه ای داره و می تونی از طریق واسطه تو چشمش بیای خودت این کارو نکن.  

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
منم زمان محردیم یک بار این کارو کردم و اگه به عقب برگردم هرگز این کارو نمی کنم. طرف منم اتفاقا خیلی ...

نه اتفاقا داداش من اینطوری نیست حتی اگه دختر گدا و ف ال فروش هم ازش محترمانه خاستگاری کنه قبول میکنه

://///

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
منم زمان محردیم یک بار این کارو کردم و اگه به عقب برگردم هرگز این کارو نمی کنم. طرف منم اتفاقا خیلی ...

عزیزم منم شنیدم که ی دختر خانمی پیشنهاد داده بود به آقا پسری و ازدواج کردن خدا را شکر مشکلی پیش نیومد والان رفتن کانادا 

عزیزم منم شنیدم که ی دختر خانمی پیشنهاد داده بود به آقا پسری و ازدواج کردن خدا را شکر مشکلی پیش نیوم ...

همیشه استثنا هست عزیزم

مثلا ویشکا آسایش و ویدا جوان و ایران درودی هم خودشون از همسراشون خواستگاری کردن و زندگی هاشونم موفقه!

ولی نود درصد پسرا دوس دارن برای به دست آوردن زن مورد علاقه شون تلاش کنن!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!