2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربران هم اکنون : عاارهه تازشم من قبول نکردم 

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

دبیرستانی بودم یه پسری بهم نامه داد 

توش نوشته بود بخدا من دارم واسه کنکور میخونم پزشکی قبول بشم از وقتی تو رو دیدم هوش و حواس ندارم…

من ردش کردم 

اجازه خواستگاری خواست بعد از دیپلم قبول نکردم

سه سال پیش تو بیمارستان دیدمش دکتر شده بود واقعا😁و بسیاررر خوش تیپ

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اره دکتر قلب بود تامنو دید گفت بخدا نیتم خیره اینم کارتم.کارتشو نگرفتم گفتم نامزد دارم.ولی هنوز دوس ت پسرم بود

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌
صد سال سیاه نمیگیرم شماره ....هیچوقت دلم نخواست شوهر پزشک داشته باشن متنفرم از شوهر دکتر...به هزار و ...

دقیقا مثل من. حالا هرچقدم بگن گیرت نمیاد کلاس میذاری ولی بخدا جراح و فوق تخصصم میومد بخاطر شغلش ردش میکردم. اصلا دوست ندارم

بنفشه🍃

بله.. دکتر بیهوشی واسه قبل عملم رفتم پیشش... بهم گفت توب این خوشگلی چرا میخوای عمل کنی و این چرت و پرتا... مرتیکه هول کمه کم از من سی سال بزرگتر بود خاکبرسر... 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم