2777
2789
عنوان

کیااز کپسول گل مغربی استفاده کردن

103 بازدید | 2 پست

دکترم داده گفته شبی دوتا واژینال

دیشب ک گذاشتم تکونای نی نی زیاد شد و بعدش خوابم برد نفهمیدم چیشد

تاثیر داره واسه زایمان؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

برای من سر دخترم تاثیر داشت..فکر کنم دهانه رحم رو نرم و باز میکنه من بعد یه هفته فکر کنم استفاده از قرص رفتم دکتر معاینه کرد دوسانت بودم

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
برای من سر دخترم تاثیر داشت..فکر کنم دهانه رحم رو نرم و باز میکنه من بعد یه هفته فکر کنم استفاده از ...

منم دکترم معاینه کرد گفت یه سانته و سربچه هم اومده تو لگن و بعد گفت از این کپسول استفاده کن

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.