2777
2789
عنوان

چاره بچه دستو پا چلفتی چیه؟

819 بازدید | 22 پست

وای خدایا دخترم کلاس چهارمه.دیوانه شدم از دستش.هرچیزی که برمیداره باید حتما یبار از دستش بیفته و از رو زمین برش داره تا اون کاره انجام بشه.دیشب ساعت کوکیو انداخت خرابشد.نشست به زار زدن.سایه چشم منو برداشت از دست خواهر کوچیکش اورد بده بمن تالاپ انداختش رو سرامیک خورد شد.یکساعت داشتم دستمال میکشیدم.دیشب دیروقت اومدیم خونه دوباره سوییچ ماشین نصف شبی از دستش توی راهرو افتاد چه صداییییی داد😵😵😩با اینکه مسیولیت زیاد بهش میدم نمیدونم چرا اینجوری میکنه.تمام حواسش به پر حرفیه🤒

خخخخ دورش بگردم

بهش بگو که ببین اینو میدم بهت با دقت بیار این کار توعه 

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما زیاد از یه بچه یازده ساله توقع داری

تا بحال نشده که وسیله یا سوئیچ از دست خودتون بیوفته؟

طفلی خب هربار استرس میگیره برای انجام حتی یه کار کوچیک اگه بخواین بهش هردفعه سرکوفت بزنین

چون ازش تعریف نمیکنی دستو پا چلفتی بودنش رو یه مدت نادیده بگیر اگر کاری کرد بگو عیب نداره بیا باهم درستش کنیم یا تمیزش کنیم کار خوب که میکنه کار خوبش رو توصیف کن و تشویقش کن بعد یه مدت میبینی که بچت از این رو به اون رو شده البته مشاور به من این پیشنهاد رو داد 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

دختر منم کلاس اولی

بعضی وقتا بهش میگم یعنی میشی تو کاری انجام بدی و سرانجام داشته باشه؟؟؟!!!!!

عین دختر شما

چاره چیه. هر چی بهش بگی تلقین میشه

گاهی خودش گریه میکنه و میگه مامان من دست و پاچلفتی هستم

خودم خیلی ناراحت میشم ک چرا دعواش کردم و این نطر رو راجع ب خودش داره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دقیقا عین پسر منه همسنن یه نونوایی به زور میره اونم از سه بار یه بارشو میخره تنها کاری که میکنه یا سرک کشیدن تو کار بزرگتراس یا پرحرفی بازم حداروشکر تنشون سلامت

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

اولین چاره‌ش اینه که مادرش دست و پا چلفتی صداش نکنه

عزیزم به دخترت برچسب زدی دیگه اون بخوادم تغییرش سخت میشه 

مامان منم مث تو بود 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

دختر منم کلاس اولی بعضی وقتا بهش میگم یعنی میشی تو کاری انجام بدی و سرانجام داشته باشه؟؟؟!!!!! عین ...

دعوا بدترین ضربه به اعتماد به نفس بچه منم اوایل نمیدونستم مث شما حرف میزدمش ولی بعد که دیگ همراهیش کردم گفتم عب ندار منم از اینکارا میکردم ولی تصمیم گرفتم خوب کاری انجام بدم تغییر کرد اونم