وای خدایا دخترم کلاس چهارمه.دیوانه شدم از دستش.هرچیزی که برمیداره باید حتما یبار از دستش بیفته و از رو زمین برش داره تا اون کاره انجام بشه.دیشب ساعت کوکیو انداخت خرابشد.نشست به زار زدن.سایه چشم منو برداشت از دست خواهر کوچیکش اورد بده بمن تالاپ انداختش رو سرامیک خورد شد.یکساعت داشتم دستمال میکشیدم.دیشب دیروقت اومدیم خونه دوباره سوییچ ماشین نصف شبی از دستش توی راهرو افتاد چه صداییییی داد😵😵😩با اینکه مسیولیت زیاد بهش میدم نمیدونم چرا اینجوری میکنه.تمام حواسش به پر حرفیه🤒
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
دعوا بدترین ضربه به اعتماد به نفس بچه منم اوایل نمیدونستم مث شما حرف میزدمش ولی بعد که دیگ همراهیش ک ...
همون دیگه
باید رو خودم اول کار کنم بعد روی اون
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
دختر منم کلاس اولی بعضی وقتا بهش میگم یعنی میشی تو کاری انجام بدی و سرانجام داشته باشه؟؟؟!!!!! عین ...
اون این نظر رو راجع به خودش نداشته متاسفانه شما توی سرش فرو کردید ببینید خانوما نمیخوام ناراحتتون کنم خودم هم دقیقا عین شما هستم من به خاطر یه موضوعی مجبور شدم مشاوره آنلاین بشم در مورد خودم و پسرم همیشه فکر میکردم مادر خوبی هستم و جزو بهترینام چون با بچم کم دعوا میکردم و کتک که اصلا تا بحال نشده اما وقتی با مشاور پله پله صحبت کردم فهمیدم منشا تمام مشکلات پسرم خودم هستم چقدر بد بودم چقدر ناخودآگاه اذیتش کردم با سختگیری هام با حرفام دوساعت بعد از اینکه با مشاور صحبت کردم دوساعت تمام گریه کردم و از اون شب رویه ام رو عوض کردم به این نتیجه رسیدم بچه اگر مریض بشه خوب میشه خونه اگر بهم بریزه تمیز میشه وسیله اگر خراب بشه میشه جایگزین کرد اما اگر بچم در محیط پر استرس باشه و اعتماد بنفس رو نابود کنم قابل حل نیست چون من بدلیل وسواس فکری که دارم خودم مضطرب هستم و اونو به بچه ی نازنینم انتقال دادم و خودم باید درمان بشم نه بچه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
مادر من همیشه پشت سرم تو دردودل به خواهرام میگفت گیجه و حواسش پرته اما من متوجه میشدم نظرش راجع بهم چیه
چرا؟چون واقعا شیطون بودم
مامانم عاشقم بود و هست اما رفتار غلط،غلطه دیگه
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
اون این نظر رو راجع به خودش نداشته متاسفانه شما توی سرش فرو کردید ببینید خانوما نمیخوام ناراحتتون کن ...
منم وسواس فکری دارم خیلی
کمالگرا هستم
مضطرب و پر از استرس
انقد دنیا رو برا خودم و خانواده ام سخت گرفتم
تا ی چیز میشکنه یا خراب میشه شوهرم میگه فدای سرت یعنی این از ۱۰۰ تا فحش برا ما بدتر
انگار دوس دارم اونم ب حد من ناراحت بسه یا غر غر کنه
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
منم وسواس فکری دارم خیلی کمالگرا هستم مضطرب و پر از استرس انقد دنیا رو برا خودم و خ ...
ای وای من اگر بچه نداری اول خودت رو درمان کن منم مثل شمام انگار سوزنم گیر میکنه روی یه چیز الآن رفتم ماشین رو پوکوندم یعنی چنان زیر ماشین گیر کرد که اگزوز و همه پاره شده شوهرم هیچی نگفت خودم تاحالا صدبار پرسیدم چی شد داغون شد چقدر هزینه کی میبری درست میکنی تازه همه ی اینا با غر غر😓
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️