2777
2789
عنوان

امشب خواستگاری برادرم بود...

12158 بازدید | 224 پست

پیرو تاپیک قبلی 

واقعا بدتر از چیزی شد که فکر میکردم خانواده  اون خانم برخوردشون بسیار عجیب و ناشایست بود

پدرشونم انگار دچار اعتیاد شدید بودن حرفایی که میزدن عجیب بود با خودشون حرف میزدن و به زمین و زمان فحش میدادن 

بنظرم تو حالت عادی نبود

و اینکه یچیز عجیبی گفتن نمیدونم جدی بود یا شوخی اما گفتن که بهتره سریعتر مراسم رو برگزار کنید که بچه دست و پاگیرشون نشه

تا شکم خانم بالا نیومده عروسی بگیریم واقعا عجیبه من هنوز تو شوکم

مامانمم هی میزنه تو سرش که آبرومون رفته...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدابه دادتون برسه 😕

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اصلا نباید میرفتید با داداشت

بزار خودش هر غلطی میکنه بکنه خودشم بسوزه تو اشتباهش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یاخدا

خو پیرو کدوم‌تاپیکت؟ تاپیک‌مرتبط با این موضوع نیافتم ک

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25