2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم؟ میشه منم راهنمایی کنی 

من راهنماییم غ انتفاعی بودم خییییلی امکانات داشته درسته عین چی پول می‌گرفت ولی امکانات بالا بود خانواده و بچه ها اخلاق و رفتارشون خیلی مناسب اونجا بود سخت گیری زیاد نبود تدریس عالی و با حوصله بود نمونه تجربی ک رفتم سختگیری زیاد خیلی زیاد ک بدردم نمی‌خورد معدلم کشید پایین نمره نمیدادن درست اردو نداشتیم هیچی نداشتیم بچه ها همش باهم دشمنی میکردن هر روز دعوا و اعصاب خوردی معلما هم ک نگم حتی بچه هارو میزدن سر چی هیچی اونقدرا تاثیری نداشت رو درسمون تاثیر عکسم داشت

من راهنماییم غ انتفاعی بودم خییییلی امکانات داشته درسته عین چی پول می‌گرفت ولی امکانات بالا بود خانو ...

متوجه شدم 

ایشاله موفق باشی همیشه

اره جو کلاس ما هم بده 

بچه ها انگار دشمن هم هستند 

گلم میشه بیایی تاپیکم راهنمایی م کنی

شما که تجربی بودی

کتابای دیگه هم تهیه کنم؟

اگه بتونی اره

من خودم جامع خیلی سبز 

و کامل طلایی ریاضی و علوم داشتم

خیلی کمک کردن

و من تیزهوشانم قبول شدم

ک نرفتم💔

با بال شکسته پر کشیدن هنر است! 
کدوم تاپیک همینجا بپرس نی نی سایتم خرابه

من چون راهنمایی نیاز داشتم اینجا عضو شدم و مادرم هم خبر داره و چون خودش در این مورد اطلاعاتي نداشت ، گفت اینجا راهنمایی بگیر چون افرادی هستند که تجربه دارند و می‌تونند بهت کمک کنند. 

من دهم تجربی هستم و مدرسه م هم نمونه هست 

میخوام از همین امسال واقعا کنکوری بخونم و سفت و سخت برم جلو. و خب ۵ تا ازمون گزینه دو ثبت نام میکنم و قلم چی هم میدم آزمون هاشو آنلاین 

کتاب درسی هم معلم پیشنهاد بده میخرم حتما 

و میخواستم تاملند یا کلاسینو شرکت کنم برای ۴ درس تخصصی 

ولی استادهایی که میخواستم نداشتند برای دهم 

کلاسینو هم همین جوریه؟ اطلاعاتي دارید؟

ما ۴ تا بچه هستیم و نمیخوام زیاد هزینه کنم چون خواهر و برادرم هستند که خرج دارند 

میشه شما راهنمایی م کنید که چیکار کنم که هم اقتصادی باشه و هم نتیجه ی عالی داشته باشه