2777
2789
عنوان

لکه ی لانه گزینی

60 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه اطلاع دارین نظر بدین 

من این ماه لتروزول خوردم و امپول اچ جی سی هم،زدم روز ۱۳ پریود 

الان باید ده مهر پریود شم ولی دیروز و امروز لکه دیدم و کمرم هم مثه پریود درد دارم شدید نیست 

لکه هم صورتی مایل ب قهوه ای ولی پد رو کثیف نکرده 

ب نظرتون دارم پریود میشم یا ممکنه لکه ی لانه گزینی باشه 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
من با لمس دهانه رحم هرماه میفهمم حامله نیستم اما بعضیا اینجا میگن نکنید

ینی چطوری 

من نشنیدم تا حالا  

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چطوری  من نشنیدم تا حالا  

اول دستات رو با صابون بشور بعدش یه پات رو روی تخت یا یه چیزی که بالاتراز سطح زمین باشه میذاری انگشت وسط میبری داخل اگه کامل رفت و چیزی احساس نکردی یعنی بارداری یا کامل انگشتت رفت تا ب یه گردی دستت خورد یعنی باداری اگرهم یک یا دو بندانگشت رفت و اون گردی رو حس کردی حامله نیستی و دو روز بعدش پریود میشی