2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی زبان

357 بازدید | 8 پست

دوستان سلام من بعد چندی تونستم وارد نی نی سایت بشم

دیروز دکتر بودم برای زبانم که کناره هاش مخصوصا سمت چپ یهو متورم شد و رفتم دکتر بیماریهای دهان و ایشون گفتن که غدد لنفاوی زبونت متورم شده و چیز خاصی نیست ولی میسوزه اون قسمت و بهم گفت استرس اصلا نداشته باش

حالا سوالم اینه شما تا حالا شنیدید زبان غدد لنفاوی داشته باشه؟

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
بله داره عزیزم غدد sublingual رو سرچ کن اگه دوست داشتی 

عزیزم شما اطلاعات دارید در این مورد 

خیلی اذیت دارم میشم و میترسم چیز بدی باشه 

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید منم کناره زبانم یه قسمتش خیلی میسوزه حس میکنم زبر زبونم متورم شده..شما خوب شدین؟خیلی نگر ...

همونجوریه گاهی میسوزه

ورمم داره یا فقط سوزشه؟دکتر رفتین دارویی نداده بهتون؟

دو بار رفتم فقط دهانشویه 

دو بار رفتم فقط دهانشویه

من تو یه تاپیک دیگه خوندم ممکنه از کمبود ویتامین ب۶ یا آهن باشه

چند وعده تو هفته جگر خوردم خوب شد.گفتم شمام امتحان کنید شاید از کمبود ویتامین و آهنه چون زبون من خیلی میسوزید