2777
2789
عنوان

برای پریود شدن چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 32 پست

دمنوش اویشن و گل گاو زبان هم خوبه 

فقط پریود شدی اویشن نخور دیگه خونریزی رو زیاد میکنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از چهار پنج روز نخوری خوب نیست هویج هم بخور  ده  دونه هر سری دم کن

باشه مرسی عزیزم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

منم دوماهه نشدم کلافم دیگه😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

زعفران رازیانه آویشن زنجبیل دارچین اینا همش قاعده اوره ...گلرنگ دم کردن ..و بومادران دم کردن هم جواب ...

بی بی زدم دو بار منفی بود تازه پیشگیری هم داشتم این ماه تمرین های سنگین تو باشگاه انجام دادم الان پریود نمیشم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
چرا نمیری دکتر ؟

پلی کیستم 

بعد ماه پیش رفتم دکتر گفت چون تازه زایمان کردی طبیعیه تا چند وقت که سیستم بدنت دوباره اوکی شه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

پلی کیستم  بعد ماه پیش رفتم دکتر گفت چون تازه زایمان کردی طبیعیه تا چند وقت که سیستم بدنت دوبا ...

عجب پریودی خیلی چیز خوبیه من الان نشدم کلافم ب قول تو

بی بی زدم دو بار منفی بود تازه پیشگیری هم داشتم این ماه تمرین های سنگین تو باشگاه انجام دادم الان پر ...

اگر پیشگیری سفت و سخت داشتی و احتمال بارداری نمیدی بخاطر همون ورزش سنگینه....ورزش سنگین برای زن زیاد خوب نیست خواهرم افتاده بود به لکه بینی کلا گذاشت کنار 

عجب پریودی خیلی چیز خوبیه من الان نشدم کلافم ب قول تو

بعد زایمان فقط یکبار شدم اونم با قرص دوس دارم خودش بیاد نکه با قرص و اینا بشم

دوش بگیر

دوش گرفتن باعث حبس خون میشه و مضره 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)