2777
2789
عنوان

دوستانی که سریال شهرزاد یادشونه

239 بازدید | 20 پست

😅😅من قبلا کامل ندیدم

الان دارم کامل میبینم

قباد شهرزادو‌ طلاق میده؟

قباد بزرگ آقا رو میکشه یا خودش میمیره؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

آره از ترس بزرگ آقا طلاقش میده وگرنه دلش نیست طلاق بده

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل اینکه بیام تو تاپیک یادم بود، سوالت و دیدم یادم رفت 🥲

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بزرگ آقا میگه اینا طلاق میگیرن بعد که مرد دوباره شهرزاد میره پیش قباد زندگی میکنه بعد قباد میمیره

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
خب اینارو بگیم که دیگه فیلم جذابیتی نداره ،بله طلاق میده

اخه من بعضی قسمتاشو قبلا دیدم

مثلا میدونم قباد با اکرم ازدواج میکنه

شیرین دیوونه میشه و …😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تا قبل اینکه بیام تو تاپیک یادم بود، سوالت و دیدم یادم رفت 🥲

زحمت کشیدی😂

اخه من بعضی قسمتاشو قبلا دیدم مثلا میدونم قباد با اکرم ازدواج میکنه شیرین دیوونه میشه و …😂😂

خخخخخ حوصله داری تکراری میبینی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
زحمت کشیدی😂

قابلی نداشت 😂

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
آره طلاق میده، ولی بزرگ آقا میمیره پشیمون میشه ولی شهرزاد بر نمیگرده،خودش میمیره ولی یه جورایی قباد ...

اهان

مرسی

خخخخخ حوصله داری تکراری میبینی 

سریال خوب نیست اخه دیگه

اینو ماهواره عصرا پخش میکنه میبینم😂

قبلا کامل ندیدم

قابلی نداشت 😂

😂😂