2777
2789
شرکت بیمه بعد مصاحبه بنابه ظرفیت خودش برای امتحان معرفی میکنه کدوم بیمه میخوای درخواست بدی
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی
یاسمین جون الان بیمه ایران سخت نمایندگی میده اما شرکتای دیگه مثل رازی خیلی اسونتره اول خوب تحقیق کن همه جوانبو در نظر بگیر بعد برو شرکتی که میخوای درخواست بده بعد خبرت میکنن واسه مصاحبه که فرمالیته هست و بعدم دوره بعد به نوبت معرفی میکنن واسه امتحان بیمه مرکزی تو این فاصله عدم اعتیاد و سوء پیشینه رو بگیر و مدرک کامپیوتر وقتی قبول شدی زیاد طول نمیکشه کارای اداریش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیسو جون فکر کنم اگه 1 سال بعد امتحان و کد بیمه دفتر تاسیس نکنی کد باطل میکنن ؟؟حتما این بپرس و پیگیر باش
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی
بیمه ایران دولتیه واسه همین توی بیمه ها مخصوصا عمرو مسئولیت خیاله بیمه گذار راحته کارای بعد از خسارت راحته و از زیر دادن پول خسارت در نمیرن اما خوب یکمی گرونتره نسبت به بقیه بیمه ها اونایی که خصوصین با اینکه بیمه مرکزی ممنوع کرده و گفته باید نرخا یکسان باشن اما زیر زیرکی حق بیمه کمتر میگیرن اما خیلیاشون واسه دادن خسارت مشکل دارن بیمه ایران و البرز ازبقیه مطمئن ترن اما خوب تو شرایط اقتصادی الان مردم دنبال حتی یه ذره ارزونترن واسه همین خصوصیا هم مشتری بیشتری دارن اما کسایی که حساسن یا یه بیمه مطمئن میخوان یا دور از جون یه خسارت بزرگ دیدن میرن سراغ بیمه های دولتی
گیسو جون و یاسمین جون موفق باشین براتون بهترین ها رو ارزو میکنم ..شب خوش
یاسمین جان پس برو دفتر مرکزی بیمه ایران تو مرکز استانتون بهت میگن شهری که میخوای توش نمایندگی بگیری تابع کدوم مرکزه،میفرستنت اونجا که تقاضا بدی که البته حتما بهت میگن نماینده نمیخوایم وفقط بیمه عمر اما اصرار کن وفرما رو پر کن تا بری تو روند کار و اسمت وارد سیستمشون بشه
گیسو جون دوباره بپرس تازگی شنیدم 1 سال کردن ..حیف میشه وزحمت کشیدی دفترت باز کنم ..منشی بگیر خودت خونه نظارت کن
مرسی فرشته جون حتما پیگیر میشم اخه خیلی واسش سختی کشیدم اما متاسفانه الان شرایطم جور نیست اما حتما میپرسم نتیجه رو دادن حتما خبر قبولیتو اینجا بزارو خوشحالمون کن