2777
2789
قبول كردم عزيزم

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من پیش ثبت نام نمایندگی بیمه ایران انجام دادم کد پیگیری هم بهم دادن ولی هنوز کدی برام ارسال نشده مراحل ثبت نامش رو میشه توضیح بدین واسم ممنون میشم ازتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  شما دفتربیمتونو زدید؟ برای منی که صفرم وهیچ تجربه ای ندارم میتونم برم تو این کار؟ ...

سلام،بله من دفترمو زدم

يه سري كتاب آموزشي هست اونا رو بخون كه بدوني كلا كار بيمه چيه

بازارياب كار كردن بد نيست اما اصلش گذروندن اون دوره اي هستش كه شركتي كه ميخواي نمايندگيشو بگيري برگزار ميكنه

منم تجربه نداشتم،رشتم حسابداري بود توي دوره و با كتابا ياد گرفتم يه دوره ي آموزشي  هم اخر كار رفتم

بهترين بيمه ها،ايران اسيا البرز و دانا هستن 

ايران مستقيم نمايندگي نميده فعلا ميري توي سايت يا شركت تقاضا ميدي ميري دوره ازمون ميدي و نماينده عمر ميشي،يه مبلغي تعيين ميكنن بايد اون مقدار بيمه عمر بفروشي تا نمايندگي جنرال بهت بدن

اگه بتوني بگيري خيلي خوبه ،سرمايه زيادي نميخواد

سلام من انتخاب رشته دارم به نظرتون رشته مدیریت بیمه اینده شغلی داره?با مدرک کارشناسی میتونم دفتر بزن ...

بله عزيزم،ميتوني فقط بايد ببيني شركتي كه ميخواي نمايندگيشو بگيري شرايطش چيه

راستش من حسابداري خوندم ولي مديريت بيمه جزء رشته هاي مورد قبوله براي نمايندگيه

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من پیش ثبت نام نمایندگی بیمه ایران انجام دادم کد پیگیری هم بهم دادن ...

عزيزم از شعبه مركزي شهرتون سوال كن،من مراحل ثبت نامم مربوط به سال ٨٩ هستش و مدارك رو دستي تحويل دادم اون موقع

سلام دوستان. در خصوص نمایندگی باید عرض کنم تمام شرکتهای بیمه تحت نظارت مستقیم بیمه مرکزی هستن و از اعتبار یکسان برخوردارند بیمه ایران فقط قدمت بیشتری داره و متاسفانه چند سال اخیر سطح توانگری این شرکت خیلی پایین اومده. بیمه پاسارگاد بالاترین سطح توانگری را داره و همچنین بیشترین رضایتمندی مشتری. بیمه آسیا و البرز هم از بیمه های خوب کشور هستند.

عزیزم بیمه ایران علاوه بر اینکه یه بیمه قدیمی هست تنها بیمه دولتی کشوره

سطح توانگری بیمه ایران بسیار بالاتر از بیمه های دیگه هستش

بیمه پاسارگاد هم بالاس سطح توانگریش مخصوصا توی بیمه عمر اما به هیچ عنوان حتی قابل مقایسه با بیمه ایران نیست

شما از نمایندگی بیمه تون راضی هستین؟

سلام عزیزم،بله

البته تلاش زیاد میخواد و چند سالی طول میکشه تا به درامدی خوب برسی

شرکت بیمه ایران همکاریش با مردم خیلی خوبه برای همین رضایت مردم بالاس ،این برای ما هم خوبه