2777
2789
منابع ازمون دو تا کتاب هست که خود بیمه مرکزی اعلام کرده الان خونه نیستم که اسم دقیق کتاب و نویسنده رو واستون بزارم بعد نگاه میکنم همین جا میگم و ایین نامه جدید شخص ثالث
گیسو جون ایشا..بزودی مشکلت حل میشه ..یه نی نی ناز میاد تو دلت
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم در مراحل تاسیس نمایندگی بیمه هستم . هفته پیشم ازمون بیمه مرکزی دادم تا ایشاا..ببینم بقیهومراحل چطور میشه
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی
گیسو کدوم بیمه ای ؟؟فقط میخوام تفاوتش بدونم
یاسمین فقط سعی کن پیش دوستتون دوره بری و کمی یاد بگیری ..مصاحبه بیمه بگی سابقه بیمه وبازیابی دارم ..خیلی خوب میشه برات
نه دوماه یکباره بود ..ماه دیگه و اسفند ماه فقط دوماه پشت سرهم هست