2777
2789

یهو یادش افتادم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم نیومد از شعرو این چیزا فقط بعضی موقع ها ی توپ دارم قلقلیه سرخو سفیدو... اینو میخوندم🤣🔪

ما یه شعر دیگه داشتیم می‌گفتیم عراقیا به یک میگن دو 

به دو میگن سه 

به سه میگن چار

به چار میگن پنج

به پنج میگن شیش 

اینم تلافیش

بعد محکم سیلی می‌زدیم تو صورت طرف😂😐

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده سواد داری ...

😂

دیشب پریشب ماکارونی داشتیم خواستیم بخوریم قاشق نداشتیم، خواستیم بخوابیم پتو نداشتیم، رفتم طویله خرمو ببینم چاقو آوردن سرشو بریدن

😂😂😂😂

البته این شعرو جورای دیگشم شنیدم 

خودتم بگو😂😌

هیچی یادم نیست فقط یادمه کلاس اول دبستان که بودیم من و یکی از دوستام رفتیم پیش یکی از همکلاسیم گفت بیاید یه بازی زد تو صورت هر دوتامون به بغل دستیم گفت روزگارت سفید میشه بعد به من گفت ولی تو  روزگارت سیاه میشه دقیقا همون جوری شد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

مامانم گفته به من دست تو مماخم نکنم، لی لی درنیارم شوت نکنم ،لب حوض جیش نکنم، پیشی رو خیس نکنم، اصغرو بوس نکنم و به حرف اون گوش نکنم، اما من بی ادبم، دوس دارم دست تو مماخم بکنم لی لی دربیارم شوت بکنم، لب حوض جیش بکنم، پیشی رو خیس بکنم، اصغرو بوس بکنم و به حرف اون گوش بکنم😂😂😂😂

ما یه شعر دیگه داشتیم می‌گفتیم عراقیا به یک میگن دو  به دو میگن سه  به سه میگن چار به چ ...

اگه بوبو حموم نمیرفت انقدر برای داد انقد عزیز نمیشد‌...مامانم وقتی میخواست ما را حموم برو اینو میگفت😅

دیشب پریشب ماکارونی داشتیم خواستیم بخوریم قاشق نداشتیم، خواستیم بخوابیم پتو نداشتیم، رفتم طویله خرمو ...

سیصدی برداشت چیزیش نگفتم چارصدی برداشت زدم تو کونش گوشش خون اومد رفتیم پیش دکتر آب انار داد  دوا داد😂

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤