2777
2789
عنوان

وسواس در غسل

1210 بازدید | 40 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من خیلی در غسل جنابت وسواس دارم حدودا شاید غسلم بین 45 تا یک ساعت طول بکشه و این واقعا آزار دهنده هست برام.

اگر ممکنه تجربیاتتون یا راهکارهاتون رو برای برطرف شدن مشکلم به اشتراک بزارید ممنون میشم.

یا فیلم و مطلبی در این خصوص دارید ارسال کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم کلا شک تو پاکی و نجسی وقتی داشته باشی باید بنارو بزاری ب پاک بودن وسواسم عین همونه چند تا غسلت تموم شد اب رو ببند و بیا بیرون و بهش فک کن ذکر تطمئنالقلوب الا بذکرالله رو زیاد بگو

منم وسواس داشتم ولی ن دیگه انقدر از وقتی خالم گفته اولین غسل واجبه دومی مستحب سومی باطل میشه دیگه نه ...

سلام بحث تکرار نیست اصلا تکرار از نظر من معنی نداره منظورم زیر دوش موندنه مثلا برای سر و گردن شاید ده دقیقه زیر دوش بمونم تا به یقین برسم که جایی خشک نمونده باشه

تو اگ انقد رو احکام دینت حساس بودی سوالاتو بین خانوما مطرح نمیکردی و تو سایت زنا نمیچرخیدی 

سلام ارادت مرد هم توی این سایت پیدا میشه و دوستان میتونن کمک کنن شما میتونی نظر ندی اگر مایل نیستی

یک حدیث خوندم یادم نمیاد از کدوم امام بود میگفت یکی از راههای دور کردن لنده ها از خدا وسواس هست

مدام شیطون میگه اینجارو اشتباه تلفط کردی نمازت اشتباه شد دوباره بخون

اینجا وضوت باطل شد دوباره بگیر

و ... تا بنده رو خسته کنه و کم کم ازخدا دور کنه

داخل روایت بود یک بار انجام بدید و به وسوسه بی اعتنا باشید و اهمیت ندید

سلام گلم کلا شک تو پاکی و نجسی وقتی داشته باشی باید بنارو بزاری ب پاک بودن وسواسم عین همونه چند تا غ ...

سلام خیلی ممنون ، زیاد تلاش کردم ولی نمیشه متاسفانه