2777
2789
عنوان

خرید خونه نصف قیمت مشکوک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 64 پست
البته امیدوارم مشکل خاصی نباشه و راحت درست بشه . اما هر چه زودتر پیگیر باشید بهتره . اون فردی که گفت ...

فدات گلم ک اینارو گفتی خیلی ممنون همین فردا پیگیر میشیم .من هرچ بشون میگم کو گوش شنوا هی میگن چون رفته بانک وامو داره میده دیگه مشکلی نیست اخه مگه بانک تضمین میکنه 

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
فدات گلم ک اینارو گفتی خیلی ممنون همین فردا پیگیر میشیم .من هرچ بشون میگم کو گوش شنوا هی میگن چون رف ...

موفق باشی . آفرین به تو خواهر مهربان . حداقل اگر مشکلی وجود نداشت خیالت راحت میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی . آفرین به تو خواهر مهربان . حداقل اگر مشکلی وجود نداشت خیالت راحت میشه .

اره همون دیگه .سپاس

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
فدات گلم ک اینارو گفتی خیلی ممنون همین فردا پیگیر میشیم .من هرچ بشون میگم کو گوش شنوا هی میگن چون رف ...

بهشون بگو بانک پولشو میگیره..دیگه کار نداره خونه واقعا مال کیه و چطور معامله شده

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083