2777
2789
عنوان

خرید خونه نصف قیمت مشکوک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمی ساخته؟اگه نوسازه هر وقت دولت اراده کنه باید چندمتر جلو نشینی رو ندارن رو کوچه دیگه

ن سال 94هستش تعجب اینه ک چرا وامش تازه شروع شده

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
عزمزمه داداشمون باید وکالتنامه تنظیم میکرده که بعد وام تموم شد سند به اسم داداشمون بخوره

شما سر در میارید ؟تورو خدا راهنمایی کنید .یعنی الان داره وام میده چون رفته بانک هم بابام میگه چون رفته بانک و داره وام میذه مشکلی نداره

ای بابا اینطوری داداشت وامو پرداخت کنه طرف راحت میتونه خونه رو بگیره

چون وکالت نزده ؟

شما سر در میارید ؟تورو خدا راهنمایی کنید .یعنی الان داره وام میده چون رفته بانک هم بابام میگه چون رف ...

ماهم خونمون وام دار بود سندمون به اسم طرف بود گرو بانک بود 

یارو وکالت کامل این خونه رو به من داد وام که تسویه کردم باهم‌ن وکالت سندو به اسم خودم زدم هنوز دفترخونه میگف اگ طرف بمیره این وکالتنامه هم مشکل سازه

برای شادی روح پدرم صلوات🖤
ماهم خونمون وام دار بود سندمون به اسم طرف بود گرو بانک بود  یارو وکالت کامل این خونه رو به من ...

این اصن سند نداره قولنامس .بعد چند سال ساخت میگه وام شرپع شده‍!!

برای ما مثل این مشکل پیش اومد بعدا فهمیدیم چون وام رو دیر شروع کردن به دادن بانک جریمه دیر کرد زیادی ...

پس چرا اونروز رفته وامو ضامن برده براش امضا کرده بانک بش نگفته .کلافه شدیم بخدا

باین وکالتنامه ت‌و دفترخانه ثبت میشه  بعد داداشتون برگه پرداخت  عوارض شهرداری و مالیات خو ...

نمیدونم فکنکنم .همش تقصیر اون زنشه