2777
2789
عنوان

همسرم تو خرید لباس بهم گیر میده

563 بازدید | 12 پست
سلام من و همسرم خیلی زودرنجیم اصلا تحمل مخالفت رو نداریم تو بعضی چیزها من بیشتر تو بعضی چیزها اون فقط در مورد همدیگه اینجوری هستیم تو محل کار و ...نرمالیم دیشب رفتیم مانتو بگیرم هرچی من می گفتم خوبه اون میگفت نه میگفت اینا چیه جینگیلیه خسته شدم بس که مانتو ساده پوشید م خواهرم بهم میگه شبها هم میری اداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من به همه چی گیر میده، چرا کوتاهه، چرا یقه ش بازه، چرا چرا.... منم معمولا تنها میرم خرید، و میخرمش، دیگه هر چیم بگه برام مهم نیس، یه بار کوتاه بیام ول نمیکنه، فقط سر یقه باهاش راه اومدم
یه قرار باهم بذارین که با سلیقه همدیگه تو لباس پوشیدن کاری نداشته باشین! بهش بگو تو واسه خودت هرررچی دوست داری بخر و بپوش منم واسه خودم.والسلام
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
منم از دست اینکارای شوهرم بعضی وقتا گریم میگیره،باز شوهرم نسبت به مادر و خواهرش بهتره،فرض کن خواهر شوهرم اونسری میگه چاک پشت مانتو اصلا خوب نیست پاهای آدم پیدا میشه،گفتم مگه زیر مانتو شلوار پا نمیکنن که پا بخواد معلوم شه
خیلی زودرنجه قهر می کنه دیروز رفتم یه شلوار کتون کرم خریدم واسه بلوز مشکی ام میگه چقد تو خزی چقد زشته و........... من گفتم خوب چه رنگی میگرفتم میگه مشکی ده بار بهش گفتم بی فایده اس واسه خودش همیشه روشن میگیره به خدا هر کی ما رو ببینه فک می کنه مادرشم