2777
2789
عنوان

شوهر بددهن و بداخلاق 😡😡😤

556 بازدید | 24 پست

سلام بنظرتون شوهری ک بددهنه درست میشه ؟ جدیدا ب پسرمم یاد میده نمیدونم چیکار کنم‌ هر چقدر باهاش صحبت میکنم فایده نداره 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش تو خلوت دونفره، با مهربونی، لحن خوب بگو..‌‌نه یکبار، صد بار.

بهش برای تشکر بابت همکاری هدیه بده... 

هرسیاستی که کمک کنه بتونی کمکش کنی خودش این اخلاق رو کمتر کنه، به کار ببر انشالله نتیجه میگیری.

ولی در کل مهمترین چیز، اینه که خودش هم باید بخواد و همراهیت کنه. 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
باهاش تو خلوت دونفره، با مهربونی، لحن خوب بگو..‌‌نه یکبار، صد بار. بهش برای تشکر بابت همکاری هدیه ب ...

میدونی چیه دیگ کم اوردم ۷ سال هی مدارا هی سیاست ولی هیچی جواب نمیده امروز تو خیابون جوری داد میزد ک همه برگشته بودن مارو نگا میکردن پسرمم ترسیده بود میگ بابا دعوا نکن افرین با بغض 

نه درست نمیشه..مراقب تربیت بچت باش..وگرنه کارت خیلی سخت میشه!!

چجوری باشم پسرم پدرشو الگوی خودش کرده هرکاری اون انجام میده اینم تکرار میکنه صدبار تاحالا بهش گفتم مسواک بزن بزار بچه هم یاد بگیره ولی فقط خودم میگم خودم میشنوم تو عمرش مسواک نزده هر روز ی تیکه از دندونش میپوسه می افته 

میدونی چیه دیگ کم اوردم ۷ سال هی مدارا هی سیاست ولی هیچی جواب نمیده امروز تو خیابون جوری داد میزد ک ...

عزیزدلم، آره عزیزم میفهمم.

همسر من هم بددهنه، البته الان خیلی بهتر از قبل شده ولی باز تا عصبی بشه شروع می‌کنه.

ده ساله دارم میجنگم که این رفتارش تغییر کنه، کمی بهتر شده... ناامید نباش، با توکل بخدا، به خاطر بچه ت و زندگی ش، باز تلاش کن. 

اینقدر باهاش مهربونی کن شرمندت بشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چجوری باشم پسرم پدرشو الگوی خودش کرده هرکاری اون انجام میده اینم تکرار میکنه صدبار تاحالا بهش گفتم م ...

خب به پسرت بگو ببین بابا مسواک نزده دندوناش داره میفته؟ توهم دوس داری همه دندونات دونه دونه بیفته؟ اونجوری دیگه خیلی از خوراکی های خوشمزه ای که دوست داریو نمیتونی بخوری...
البته بنظرم خیلی خوب نیس که از پدرش بد بگین
ولی خب اخه چه میشه کرد باباش یه اخلاقای بدی داره...
سعی کنین کنار این حرفا خوبی های پدرشم پر رنگ کنید...که الگو برداری از اونها هم داشته باشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃