2777
2789
عنوان

شوهر بددهن و بداخلاق 😡😡😤

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 24 پست
چجوری باشم پسرم پدرشو الگوی خودش کرده هرکاری اون انجام میده اینم تکرار میکنه صدبار تاحالا بهش گفتم م ...

همچین ادمهایی بهتر نمیشن بدتر و غیر قابل تحمل تر میشن

خدا به بچه ات رحم کنه و اعصاب و روان خودت 

تنها چاره اینه بری دکتر شرح حال بدی اکه دارو داد یواشکی با نوشیدنی و غذا مخلوط کنی به خوردش بدی 

ارامش بیاد تو زندگیت

عزیزدلم، آره عزیزم میفهمم. همسر من هم بددهنه، البته الان خیلی بهتر از قبل شده ولی باز تا عصبی بشه ش ...

علاوه بر اینکه بددهنه بشدت بداخلاقه یعنی نمیشه باهاش دو کلمه حرف زد جدیدا دیگ میترسم باهاش روب رو بشم یعنی بخام دو کلمه باهاش حرف بزنم صدتا حرف درمیاره از حرفام ی دعوا شرو میکنه تا چن روز باهات حرف نمیزنه 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب به پسرت بگو ببین بابا مسواک نزده دندوناش داره میفته؟ توهم دوس داری همه دندونات دونه دونه بیفته؟ ا ...

۴ سالشه بهش میگم شبا هم خودش میبینه من مسواک میزنم ولی میگ ن بابا هروقت زد منم میزنم حالا مسواک ب کنار جدیدا از باباش یاد گرفته منو میزنه فحش میده نمیدونم چیکار کنم از دستشون 

همچین ادمهایی بهتر نمیشن بدتر و غیر قابل تحمل تر میشن خدا به بچه ات رحم کنه و اعصاب و روان خودت&nbs ...

من ۱۷ سالگی اومدم خونه ی این مرد الان ۲۴ سالمه ولی صورتم پر از چین و چروک شده خودمم عصبی شدم 

۴ سالشه بهش میگم شبا هم خودش میبینه من مسواک میزنم ولی میگ ن بابا هروقت زد منم میزنم حالا مسواک ب کن ...

خدای من...هنوز چهار سالشه لطفااا از یه مشاور کودک و نوجوان کمک بگیر....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خدای من...هنوز چهار سالشه لطفااا از یه مشاور کودک و نوجوان کمک بگیر....

همچیو از باباش یاد میگیره مثلا من ی چیزیو اشتباهی میزارم جایی شوهرم ب مسخره ب پسرم میگ ولش کن این گیجه نمیفهمه ارزش نداره مریضه همش تحقیرم میکنه 

همچیو از باباش یاد میگیره مثلا من ی چیزیو اشتباهی میزارم جایی شوهرم ب مسخره ب پسرم میگ ولش کن این گی ...

این رفتار همسرتون  متاسفانه اصلاح شدنی نیس...الان فقط میتونی مانع بشی که بچت مثل پدرش بشه
میگم از مشاور کمک بگیر چون اونها روش های خوبی میتونن بهت بدن
من خودم تو شرایط شما باشم اول سعی میکنم با همون صحبت کردن قانعش کنم مثل اینکه مثلا اینجوری دیگه نمیتونی بستنی بخوری دندونات خراب میشه
یا من یادمه چندسال پیش یکی از اقوام بچش از مهد کودک حرفای نامناسب یاد گرفته بود و مشاور بهش گفته بود هر وقت حرف زشتی زد بچتون همه وانمود کنن که دهنش بوی بد میده و هیشکی نمیخواد نزدیکش بشه و بعد یه مدت این رفتار از گردن بچش افتاد اما چون این روش ماله چند سال پیشه ممکنه الان روش های بهتری باشه...
اگر جواب نده و بچم منو بزنه شاید زمانهایی که پدرش سرکاره یکم تو رفتارم نشون بدم با کارش داره منو ناراحت میکنه یا بهش نشون بدم من چقدر براش زحمت میکشم و یکم نسبت بهش بی محلی کنم تا قدرمو بدونه ببینه چقدر بدون من سخت میگذره شاید اینجوری دیگه دلش نیاد باهام بد رفتاری کنه...
یا شاید کارتون و کتاب بتونه کمکش کنه...
میدونین من خودم مادر نیستم که تجربه مشابه داشته باشم برای همین شاید یه متخصص راهکارهای بهتری برای تربیت بچتون بده..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
این رفتار همسرتون  متاسفانه اصلاح شدنی نیس...الان فقط میتونی مانع بشی که بچت مثل پدرش بشه میگم ...

مرسی عزیزم از وقتی ک برام گزاشتی  راهکارتون هم جالب بود حتما استفاده میکنم ولی نمیتونم مشاور برم چون همسرم خیلی خسیسه خورد و خوراکم با منت میخره پولی نمیده حالا شاید بتونم از مامانم قرض بگیرم ولی واسه یکی دو جلسه نمیدونم تو این دو جلسه جواب میده یا ن 

مرسی عزیزم از وقتی ک برام گزاشتی  راهکارتون هم جالب بود حتما استفاده میکنم ولی نمیتونم مشاور بر ...

آممم ببین حق داری واقعا حواسم به ابن مسائل ماللی نبود... برو تو نت سرچ کن
حتماا راهکارهای خوبی پیدا میکنی
اینکارا رو هم امتحان کن اگر میخوای..ایشالا نتیجه میگیری عزیزم