2777
2789

هرروز بهش میگم توروخدا وقتی میای خوته یه تایم واسه من بزار

کارش کارِ سختی نیست

تاظهر که میره سرکار یکم شلوغه

امابعدازظهر اولا که تایم کمی میره سرکار چون ظهر زیادمیخابه ثانیا مشتری نداره بیشتر دوستاش میان درِ مغازه میگن میخندن

نگید خسته اس😓

من از صبح تا شب تو خونه تنهام مشغول خونه داری و بچه داری

دوستیم ندارم تو این شهر

همیشه بهش گفتم جز تو کسیو ندارم که باهاش وثت بگذرونم

تا وقتی سرکاره نه زنگ نه پیام

وقتی میاد یا با گوشیِ یا تی وی

دیشب واسه بار هزارم خسته شدم ازش گفتم گوشیتو بزار کنار سرغذا،که دعوامون شد

گفت تو اصلا عوض نمیشی نمیفهمی باید پیام بدم(درجریان بودم پیامش واجب نبود) تو اصلا با من چکار داری غذاتو بخور

منم ناراحت شدم و رفتم تو اتاق اصلا نیومد سمتم

امروزم کلی انتظار داشتم یه عذر خواهی کنه ولی باز امشب طلبکاراومد خونه

متاسفانه یه عده از آقایون شعور رفتار کردن با زن شریک زندگیشونو ندارن هر چقدررم که شما بخوای سیاست به خرج بدی بازم فایده نداره عوض نمیشن همونجوری که هستن هستن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پارک سینما تفریح گردش پاشو با بچه هات برو کم کم. دوستم پیدا میکنی وقتی تو نشستی تو خونه اون مطمئنه جات امنه هعی الکی ادا میاد برات 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

از من به شما نصیحت 

بعد ۱۱سال رابطه عاشقانه بهت میگم بهش بی محلی کن عین چی میوفته دنبالت

خودتو سرگرم کن که هی یادش نیوفتی.چند روز اینکار بکن ببین چقدر تغییر میکنه

خدایا شکرت♥️

گدایی محبت نکن ازش ولش کن ب خودت برس عزت نفش داشته باش

هرچی بیشتر التماس محبت کنی اینا دورتر میشن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
متاسفانه یه عده از آقایون شعور رفتار کردن با زن شریک زندگیشونو ندارن هر چقدررم که شما بخوای سیاست به ...

من چکار کنم آخه دارم تلف میشم انقدر چندوقت یبار واسم تکرار میشه رفتاراش

گدایی محبت نکن ازش ولش کن ب خودت برس عزت نفش داشته باش هرچی بیشتر التماس محبت کنی اینا دورتر میشن

*نفس

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

خوب توهم برو باشگاه ،استخر، اونجا میتونی دوستای خوبی پیدا کنی

برا خودت وقت بزار 

والا همسر من از اول اینطور بود و من کار خاصی نکردم و همش خودش پیشنهاد مسافرت و گردش و دوردور میده 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.