2777
2789
عنوان

بگین چکارمیکنید شوهرتون دوستتون داره آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 43 پست

ببین عزیزم هر چی تمرکز تو بزاری رو شوهرت و خودتو وابسته نشون بدی دور تر میشه 

برو کلاسی باشگاهی ثبت نام کن دوست پیدا کن برو پارک کافع سینما خوش بگذرون . خوش و خوش حال باش بیین شوهرت چقدر سمتت میاد و کیف می‌کنه 

دیدی بالاخره شد🥺✨
گدایی محبت نکن ازش ولش کن ب خودت برس عزت نفش داشته باش هرچی بیشتر التماس محبت کنی اینا دورتر میشن

خدایی میگی چکار کنم

یه بچه کوچیک دارم نمیتونم کلاسی برم که وقتم پر شه

همش تو خونه ام پوسیدم انقدر دیوارارو نگاه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چکار کنم آخه دارم تلف میشم انقدر چندوقت یبار واسم تکرار میشه رفتاراش

به خدا هیچی من سیاست خاصی ندارم که بخوام اونو بهت یاد بدم یا یه رفتار خاصی به نظر من مشکل تو فقط می‌تونی بری با مشاور حل بکنی یا واقعاً خانم‌هایی که تو این چیزا سیاست دارن من از اول همسرم خب خیلی توجه می‌کرد سر کار باشه بهم زنگ می‌زنه پیام میده خونه بیادم به غیر از تایمی که باشگاه باشه دائم پیش منه من عادت دارم کلاً از موقعی که از خواب بیدار می‌شم صورتمو می‌شورم حالا چایی می‌خورم وقتی که شوهرم از سر کار میاد باید همه رو مو به مو براش تعریف بکنم دوست دارم باهاش صحبت بکنم اونم گوش میده واقعاً به خاطر همین هیچ سیاستی بلد نیستم که بگم من اونو به کار می‌گیرم که بهت یاد بدم واقعاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین عزیزم هر چی تمرکز تو بزاری رو شوهرت و خودتو وابسته نشون بدی دور تر میشه  برو کلاسی باشگاه ...

دوست پیدا کردن واسم سختترین کارِ دنیاس

اصلا نمیفهمم بقیه پحوری دوست پیدا میکنن

دوسودم از دوران دبیرستان و دانشگاه موندن واسم که تو شهر من نیستن

با بچه ی کوچکم نمیشه رفت کلاس و باشگاه

نظرات این کانال رو بخون، شاید خوشت بیاد. تجربه خانم هایی که تو کلاس آموزش همسرداری شرکت کردن رو گذاشته. مردها اقتدار میخوان و خانم ها محبت.

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نظرات این کانال رو بخون، شاید خوشت بیاد. تجربه خانم هایی که تو کلاس آموزش همسرداری شرکت کردن رو گذاش ...

کانال تجربه های کلاس همسرداری تنها مسیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

به خدا هیچی من سیاست خاصی ندارم که بخوام اونو بهت یاد بدم یا یه رفتار خاصی به نظر من مشکل تو فقط می‌ ...

خوشبحالت همیشه بقیه رو میبینم شوهراشون از سرکار بهشون زنگ میزنه حسرت میخورم

خوشبحالت همیشه بقیه رو میبینم شوهراشون از سرکار بهشون زنگ میزنه حسرت میخورم

ب نظر من راضیش کن حتماً با همدیگه برید پیش مشاور

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ب نظر من راضیش کن حتماً با همدیگه برید پیش مشاور

قبلا رفتیم فقط دوجلسه اومد

مشاورم هیچ چیز خاصی نگفت

گفت مشخصه همو دوست دارید

به من گفت سیاستتو بیشتر کن گفتم همینجوریم همینجوری بزرگ‌شدم گفت دیگه خودت زنی این چیزارو باید خودت بدونی همین

تو شهر غریب زندگی می‌کنید استارتر؟میگم کاش میشد به خواهری ،دخترخاله ای مامانی کسی بیرون میرفتی ،یا ب ...

تو شهر غریب نیستم ولی هم دوستام شهرای دیگه ان هم خونوادم

کاش خودهرم اینجا بود

فقط مامانم هست که اون نمیتونه از خونه بیرون  بیاد

درکل واقعا تنهام