2777
2789
فک کنم هممون این‌مشکلاتو داریم عزیزم  میدونم حرص میخوری ولی چاره چیه ؟ بی اهمیت باش یا مث خو ...

سعی میکنم باشوخی بگم مثلا خواهرشوهرم حامله‌ست تو جمع گفتم عزیزم بچه‌ت دنیا اومد از اول بهش شیرخشک بده که مامان میخواد ببرتش روستا خودش بزرگش کنه مادرشوهرم اخم کرد و هیچی نگفت. تهش گفتن نوه پسری فرق میکنه یعنی بچه خواهرشوهرم مال اونا نیس ولی پسر من مال اوناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم باشوخی بگم مثلا خواهرشوهرم حامله‌ست تو جمع گفتم عزیزم بچه‌ت دنیا اومد از اول بهش شیرخشک بد ...

باید میگفتی شاید ننه اون طرفیشم نظر مامانتو داشت شیرخشک بش بده شاید بردش پیش خودش😁بعدم میخندیدی

سعی میکنم ولی من یک نفر هستم مادرسوهرم با دختراش ۴نفر☹️

دیگه باید سعی کنی مثل خودشون بشی و حریفشون بشی. وگرنه ۴نفری میخورنت  

البته در مورد مادر شوهرت بیشتر مراعات کن چون به هر حال مادره ی قت دلش نشکنه که خیلی بده. 

لعنت به من که اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه

از یه طرفم بزار ببرن زحمتشو بکشن و خرجش کنن.

آخرش بچه خودتو هیچ وقت شمارو به اونا نمی‌فروشند البته از وقتی عاقل بشه . شما هم زودتر بچه دوم بیار و راحت بزرگش کن

الان که ۴ماهشه تا اونا رو میبینه میخنده و ذوق میکنه میترسم واقعا اونا رو دوست داشته باشه

نه بابا بزار بزرگتر بشه نگاهشونم نمیکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨