2777
2789
عنوان

همکارام میگن جدا نشو

560 بازدید | 25 پست

تو تاپیکام هست تو مراحل جدایی هستم،

الان همکارام که یکیشون جدا شده میگه هزینه و اداره زندگی خیلی سخته براش 

میگه اگه میشه ببخش

ولی وقتی  رفتارهای  شوهرم یادم میاد مو به تنم سیخ میشه

بی فکر

بی مسولیت

خرجی نده 

اواخر هم فهمیدم تریاک میکشه

یعنی اون وقت هم که بود زندگی را من اداره میکردم

الان ۳ ساله جدا زندگی می‌کنیم

دیگه حسی بهش ندارم،

میگن یه بزرگتر را واسطه کن تا حلش کنن

مردد شدم برای طلاق

هفته دیگه دادگاه دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تردید نداشته باش ۳ ساله داری مستقل زندگی میکنی و از پس هزینه هات بر اومدی از اول هم خرجی نمیداد بهت یعنی فرقی نمیکنه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

عزیزم خرج زندگی خیلی مسئله مهمی هست ولی  وقتی شوهرت خرجی نمیده و سه ساله هزینه های زندگیت با خودته دیگه نباید بترسی

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

اگه بچه نداری حتما جداشو ...بعد بچه خیلی سخت و ناممکن میشه..من خیلی دست دست کردم بارادر شدم و الانم دیگه جدایی برام ممکن نیست

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

عزیزم خرج زندگی خیلی مسئله مهمی هست ولی  وقتی شوهرت خرجی نمیده و سه ساله هزینه های زندگیت با خو ...

ولی پوستم کنده شده

همه موهام سفید شده

کم خونی گرفتم

دو تا بچه دارم

مدام در حال بدو بدو هستم

الان از آرایشگاه مردونه تاپیک میزنم

پسر کوچکم را اوردم

تردید نداشته باش ۳ ساله داری مستقل زندگی میکنی و از پس هزینه هات بر اومدی از اول هم خرجی نمیداد بهت ...

چون بچه هام پسر هستن

میگم بابا پیششون باشه

ولی باز میگم بابایی که ۳ ساله به فکر بچه هاش نیست

فایده نداره

آدم نمیشه

حقوقت کفاف خونه اجاره کردنو میده ؟ حتی اگه میتونی یه سوییت بگیر ولی پیش خانواده نمون

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

زندگی در هر صورت سخته باید انتخاب کنی !!

اینکه صرفا یه مردی باشه و اسمش همراهت باشه ولی کاری نکنه چه فایده ای داره ؟؟

درضمن اگر هم اعتیاد پیدا کرده یه دررررصد شک نکن و جدا شد

داغووون میشی هم خودت هم بچه هات که باید یه همچین پدری رو ببینن. بی اندازه تو روحیه و اعتماد به نفس بچه ها تاثیر داره دیدن پدری درگیر اعتیاد و بی مسئولیت 

همچین مردی تو زندگیت باشه هم خودت باید خرج زندگی رو‌ بدی

با این تفاوت که اگه نباشه حداقل اعصاب آروم تری داری و‌ بچه هات هم با کنترل درست از طرف خودت سالم تر و موفق تر بزرگ میشن.