2777
2789
منظورت با منه؟ من از ۱۷سالگی وارد جامعه شدم هرکاری بگی هم کردم با همه جور ادم هم برخورد داشتم هم گر ...

عزیزم خب تو که از 17وارد جامعه شدی فک کنم اینو بدونی و بهتر بفهمی که باید حقیقتو بگی و بری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره اینو درست میگی ولی اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم ک اگه ی درصد تصادف بشه و.. پس کی خوش بگذرونیم &nb ...

نمیگم نرو هر جور راحتی شاید اگه منم جای تو بودم دوست داشتم برم فقط چون خودم به خاطر شرایط سخت زندگیم انقدر اشتباه کردم که هر روز میگم ای کاش کسی بود عواقب کارم میگفت که الان تو این شرایط نباشم خانواده من کلا اهل تفریح نبودنوحتی سیزده بدر هم ما خونه بودیم تاسوعا وعاشورا هم حق رفتن به هیئت نداشتیم دیگه خودت فکر کن کلا تو خونه زندونی بودیم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چ شرایطی هستی؟ بگو لااقل ما بدونیم چ کارایی دخترامونو اذیت میکنه

خب ی نمونش  اینکه بابام زن دوم گرفته با هزار جور مشکل از این قبیل دارم دست و پنجه نرم میکنم

مامان و بابای خودخواه ک فقط ب فکر عیش و نوش خودشون بودن یعنی هیچ وقت تو هیچ تصمیمی صلاح من ک بچشون بودم رو در نظر نگرفتن پدرومادر بودن فقط ب شکم سیر کردن و گیر دادن نیست بچه نیاز ب عاطفه و محبت داره 

از وقتی ک یادمه ی بارم تو خونه رنگ ارامش رو ندیدم بابام همیشه دنبال زن بازی بوده مامانم هم اویزون بابام

اصلا نمیدونم چرا ب یکی میگی دوست پسر دارم یا مشروب میخورم یعنی ته بدجنسی و خلافای دنیارو کردی 

اینجا طرز فکرشونو اینه 

میخان عقاید خودشونو خالی کنن رو ملت 

بابا تو نمیخوری یا با کسی نیست دلیل نمیشه بقیه مثل تو باشن

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
دقیقا اسی خودش تجربه داره بعد حالا اومده ی راه پیچوندن دیگه رو یاد بگیره  نیومده ک بگیم نرو او ...

دقیقا باز نوجوون بود میگفتم 

سن حساسیه ممکنه نفعمه متوجه نباشع 

بابا طرف بزرگه کار میکنه زندگی داره خودش بد خوبشو میتونه تشخیص بده اصلا ب جای دیگ میرن اینجایی ها

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
فیلم های جم البته نباید ازشون بیشتر از اینم انتظار داشت بچه ندارن نمیدونن نگرانی پدر مادر درک نمیکن ...

من ک ۲۰سال فیلم جم دیدم پس چرا نپیچوندم

هر کس واسه خودش ی جور دلخوشی داره

حالا اسی رفت شمال قرار ک نیست بره بغل پسرا بخوابه 

میره خوشبگذرونه دریا 

ودوستاش و بگو وبخند شبانه 

جوجه ال و بل

فکراتون متاسفانه خیلی دهه ۴۰ام رد کرده

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یاررووووووووووووو  جالب بود

😂😂😂😂اعصابمو خورد کردن

اینجا طرز فکرشونو اینه  میخان عقاید خودشونو خالی کنن رو ملت  بابا تو نمیخوری یا با کسی ن ...

الان میگن بچه مدرسه ایی😂

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
خب ی نمونش  اینکه بابام زن دوم گرفته با هزار جور مشکل از این قبیل دارم دست و پنجه نرم میکنم ما ...

وای خدا دخترکم بجای این کارا تلاش کن به جایی برسی اینا همش مسکن هست (البته با عوارض)، تو دست خودتو بگیر،

دقیقا باز نوجوون بود میگفتم  سن حساسیه ممکنه نفعمه متوجه نباشع  بابا طرف بزرگه کار میکنه ...

22بزرگه؟

الان یکی بیاد بگه 22سالمه بچه دارم شوهرم کنم میزنم 

همین شما یکی میگی کودک همسری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان میگن بچه مدرسه ایی😂

من خودمم ۲۰ سالمه بابا 

بیان بگن منم بهشون میگن پیرزن 😂😂😂😂😂