الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی کلا اگه شخصیتت ساده و بی سروزبونی داری تو این جمعا نرو چون خیلیا را شنیدم ازشون سواستفاده جنسی شده. اونم از طرف سربه زیرترین پسرای اکیپ که موذی ترینا هستن
من ک ۲۰سال فیلم جم دیدم پس چرا نپیچوندم هر کس واسه خودش ی جور دلخوشی داره حالا اسی رفت شمال قرار ک ...
کی گفته اسی قراره بره بغل پسرا بخوابه من همچین چیزی نگفتم هیچ کس قضاوت نمیکنم فقط دوستانه نظرمو گفتم که به عواقب کارش فک کنه همین تو بغل پسرا خوابیدندچیه دیگه یعنی ذهنتون انقدر منحرفه که از تفریح با جنس مخالف فقط بوس بغل به ذهنتون میرسه
22بزرگه؟ الان یکی بیاد بگه 22سالمه بچه دارم شوهرم کنم میزنم همین شما یکی میگی کودک همسری
۲۲ تو سنی هست که بتونه بد خوب خودشو تشخیص بده و بدونه چیکار نکنه و نیاز ب تعیین تکلیف اینجاهایی نداشته باشه نمیدونم چرا اینجایی عادت دارن گوز و ب شقیقه ربط بدن برا شماها من تا صبحم توضیح بدم حرف خودتونو میزنید برا همین خودمو خسته نمیکنم نظرت برای خودت باشه چ موافقی چ مخالفی
عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))