2777
2789
😂😂😂😂اعصابمو خورد کردن

یکم‌منطقی باشیم میفهمیم کم بیراه نمیگن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی برای پیچوندن به نظرم نمیرسه، 

ولی کلا اگه شخصیتت ساده و بی سروزبونی داری تو این جمعا نرو چون خیلیا را شنیدم ازشون سواستفاده جنسی شده. اونم از طرف سربه زیرترین پسرای اکیپ که موذی ترینا هستن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم  پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ...

عزیزم خانوادت حق دارن نزارن

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
من ک ۲۰سال فیلم جم دیدم پس چرا نپیچوندم هر کس واسه خودش ی جور دلخوشی داره حالا اسی رفت شمال قرار ک ...

کی گفته اسی قراره بره بغل پسرا بخوابه من همچین چیزی نگفتم هیچ کس قضاوت نمیکنم فقط دوستانه نظرمو گفتم که به عواقب کارش فک کنه همین تو بغل پسرا خوابیدندچیه دیگه یعنی ذهنتون انقدر منحرفه که از تفریح با جنس مخالف فقط بوس بغل به ذهنتون میرسه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
من خودمم ۲۰ سالمه بابا  بیان بگن منم بهشون میگن پیرزن 😂😂😂😂😂

من ۲۹سالمه 

میگن عوارض فیلمای جم 

من ۲۰سال نگاه کردم

۹ساله نگاه نمیکنم دوتام بچه دارم

ولی خدایی یکم اپدیت شن خوبه چیه این طرز فکرااا 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
22بزرگه؟ الان یکی بیاد بگه 22سالمه بچه دارم شوهرم کنم میزنم  همین شما یکی میگی کودک همسری

۲۲ تو سنی هست که بتونه بد خوب خودشو تشخیص بده و بدونه چیکار نکنه و نیاز ب تعیین تکلیف اینجاهایی نداشته باشه نمیدونم چرا اینجایی عادت دارن گوز و ب شقیقه ربط بدن برا شماها من تا صبحم توضیح بدم حرف خودتونو میزنید برا همین خودمو خسته نمیکنم نظرت برای خودت باشه چ موافقی چ مخالفی 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
۲۲ تو سنی هست که بتونه بد خوب خودشو تشخیص بده و بدونه چیکار نکنه و نیاز ب تعیین تکلیف اینجاهایی نداش ...

آمنااااااااااا

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یکم‌منطقی باشیم میفهمیم کم بیراه نمیگن

من نظر خودمو گفتم ب نظر من کاملا بی منطق و نسبت ب شرایط خودشون نظر میدن

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
من ۲۹سالمه  میگن عوارض فیلمای جم  من ۲۰سال نگاه کردم ۹ساله نگاه نمیکنم دوتام بچه دارم ...

اره بخدا اصلا میمونم بعضی کامنتای اینجارو میخونم میگم پشت بعضی گوشی ها چ تفکرایی خوابیده

۲۲ تو سنی هست که بتونه بد خوب خودشو تشخیص بده و بدونه چیکار نکنه و نیاز ب تعیین تکلیف اینجاهایی نداش ...

والا دیگه سن قانونیم ۱۸ بود چهارسالم از سن قانونیم گذشته 

انگار نوجون تازه ب بلوغ رسیده ام ندونم چی ب چیه 

کی گفته اسی قراره بره بغل پسرا بخوابه من همچین چیزی نگفتم هیچ کس قضاوت نمیکنم فقط دوستانه نظرمو گفتم ...

نگفتم شما گفتی میره بغل پسرا 

حرفم کلی بود عزیزم

منم میگم اسی تا حالا چندبار رفته پس عواقبشم میدونه 

نیاز ب این حرفا نیست 

والا ما بوس و بغل ب ذهنمون نرسید کلی گفتم هرکس اسم دوس پسر میاد اولین چیز اینا ب ذهنش میاد 

نگفتم شما گفتی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱