2777
2789
یارو از مشروب خوردن بدش میاد  فکر میکنه همه باید بدشون بیاد  یارو شوهرش داغونه فکر میکنه ...

اصلا نمیدونم چرا ب یکی میگی دوست پسر دارم یا مشروب میخورم یعنی ته بدجنسی و خلافای دنیارو کردی 

عزیزم کلی میخام بگم،، پسر در سن خاصی مث بیست تا سی سال ،، ببخشیداااا ببخشید خر رو هم به عنوان شریک جنسی قبول میکنه چه برسه انسان باشه،،حالا مشروب هم بخوره دیگ هیچی،، اونا شمارو میبرن شمال برای اهداف خودشون، نه دوست اجتماعی یا رل یا هر کوفتی،، هرکی هم مخالفت کنه حتما خودشو زده اون راه،، اینجا ایرانه واقعیت تلخ همینه،،، دختری که با پسر نامحرم میره مسافرت هربلالی سرش بیارن حقشه 

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اینجور چیزا رو اینجا نگو  نصفشون جنبه دیدن این تایپیکارو ندارن  از کامنتاشون معلومه ...

دقیقا اسی خودش تجربه داره بعد حالا اومده ی راه پیچوندن دیگه رو یاد بگیره 

نیومده ک بگیم نرو اونم نره 

حالا من ۲۹سالمه با دوتا بچه

خانم میاد میگه اینا بچه مدرسه ای

بابا همه ک مثل هم نیستن 

من خودم هیچوقت شمال نرفتم خانواده ام نپیچوندم

ولی این خانم میگه چجوری بپیچونم 

نیومده ک کلا منصرفش کنید 

بچه ام نیست ۲۲سالشه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
خدا بده شانس  حتما مامانش جوون بود اینا ک جوونن روشن فکرن

من ۳۰سالمه ولی دختر داشتم عمرا بزارم با دوستاش بره تازه چه برسه تو اکیپشون پسرم باشه 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
یارو از مشروب خوردن بدش میاد  فکر میکنه همه باید بدشون بیاد  یارو شوهرش داغونه فکر میکنه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یاررووووووووووووو 

جالب بود 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بیا  از این ب بعدو کاری کنیم ک حسرتش ب دلمون نمونه خواهرم

مثلا چیکار میتونم‌ کنم الان عزیرم😅 متاهل با دو بچه

کاش واقعا خانواده ها میذاشتن بچه ها جوانی کنن

بچه ها هم به حدو خط قرمزای خودشونو حفظ میکردن

من ۳۰سالمه ولی دختر داشتم عمرا بزارم با دوستاش بره تازه چه برسه تو اکیپشون پسرم باشه  

نمیدونم تو چه دنیا و رویایی زندگی میکنن ،دنیلشون صورتی خوشگل 

هنوز نه گرگ دیدن نه طوفان حتی یک بارون شدیدم ندیدن

تحت تاثیر فیلم های کره ای و اینستا هستن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه دار که شدی لطفاً تاپیک بزن و بگو بازم میزاری ؟ لطفاً تگم کن

چشم حتما😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عزیز دلم قضیه خود مشروب نیست بی جنبه بودن آدمهاست اگه شما یه بار رفتی اتفاقی نیوفتاده  دلیل نمی ...

اره اینو درست میگی ولی اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم ک اگه ی درصد تصادف بشه و.. پس کی خوش بگذرونیم  من تو خونه ای هستم هرکی جای من بود یا فرار میکرد یا خودکشی اگه ایناهم نباشه ب چی دلمو خوش کنم 

کبا تو هرمسائلی اگه بخوایم عواقبشو بیشتر درنظربگیرم اونوقت هیچ وقت نمیتونیم هیچ کاری انجام بدبم

نمیدونم تو چه دنیا و رویایی زندگی میکنن  تحت تاثیر فیلم های کره ای و اینستا هستن

فیلم های جم

البته نباید ازشون بیشتر از اینم انتظار داشت بچه ندارن نمیدونن نگرانی پدر مادر درک نمیکنن

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
نمیدونم تو چه دنیا و رویایی زندگی میکنن ،دنیلشون صورتی خوشگل  هنوز نه گرگ دیدن نه طوفان حتی یک ...

منظورت با منه؟

من از ۱۷سالگی وارد جامعه شدم هرکاری بگی هم کردم با همه جور ادم هم برخورد داشتم هم گرگو دیدم هم طوفان 

با هرجور مردی از سن بالا تا پایبن هم برخورد داشتم دیگه تو این چندسال ادمم رو نشناسم بلانسبت خرم دیگ

فیلم های جم البته نباید ازشون بیشتر از اینم انتظار داشت بچه ندارن نمیدونن نگرانی پدر مادر درک نمیکن ...

کم سنن 

دقت کردی  قبل 26ادم تفکرات دیگه ای داره ،بعد 26فوش30نظر آدم چقدر عوض میشه

اینا تو برهه زمانی بدی هستن هم سنی هم جامعه