2777
2789
منم هر کار دلم میخاد انجام میدم  ب هیچ کسم ربطی نداره  بد رو برای خودتونو نگه دارید مگه ...

واهاهاااااای 

بالاخره یکی شبیه من پیدا شد 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشروب برات خلاف خیلی سطحی ایه ؟ 😐 برا من طرف کنسل میشه کلا

اره بنظرم اگه اعتیاد ب الکل نباشه چیز بدی نیس 

عموهای من همشون مشروب خورن تو مهمونی و ..

خیلی هم خانواده دوست و اهل زندگی😐

تو این تاپیک فهمیدم چقدر بعضیا زندگی رو واسه خودشون سخت میکنن 

تو روخدا واسه بچه هاتون انقدر سخت نگیرید عقده ای میشن 

پسفردا هرکاری میکنن دور از چشمتون 

یکم دوست باشید با بچه هاتون بروز باشید زندگی کنید 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
تو این تاپیک فهمیدم چقدر بعضیا زندگی رو واسه خودشون سخت میکنن  تو روخدا واسه بچه هاتون انقدر س ...

فقط با پسراشون دوستن همه جا میرفتن هر غلطی هم کنن میشورنش ولی دخت و تو خونه زندانی میکنن

نلایک
واهاهاااااای  بالاخره یکی شبیه من پیدا شد

درستش همینه بخدا😂😍

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم  پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ...

نه واقعا ریسکه به خدا اصلا شاید خدایی نکرده تصادف کردین تو راه....یا تو مستی  اتفاقی واستون  بیافته...سفربرو ولی باخوانواده  فامیل  ن اینجوری.....خدای نکرده اتفاقی بیافته  دیگه نمیشه جمش کرد

خوشبحالت واقعا منی که  ۲۴ سالمه و واقعا مسافرت مجردی برام حسرته کل زندگیم به خاکستری ترین حالت ممکن گذشته هیچ خاطره ای ندارم 

کار خوبی میکنی عزیزم فقط همیشه مراقب خودت باش

پیچوندنش هم بلد نیستم اصلا

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...