دختر_جسور مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 عنوان فردا میخوام با دوستام برم شمال ولی هنوز راه حلی ک خانوادمو بپیچونم پیدا نکردم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 187 پست باز قبلا سر کار میرفتم راحت بود پیچوندنالان اگه بگم خونه دوستمم زنگمیزن ب مامان بابای اون، اونم گفته ب مامانش ک میخواد بره خونه دوستش😐خانوادم خیلی گیرم من دیگه بیست و رد کردم اذیتم میکنناگه راهی پیدا نکنم مجبورم نرم 1402/07/05 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18316 من نظر خودمو گفتم ب نظر من کاملا بی منطق و نسبت ب شرایط خودشون نظر میدن خب تو هم با دوستات البته به همراه پارتنرشون برو سفر شمال ویلا چه ایرادی داره مگه ؟تو چرا نمیری؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 10702 22بزرگه؟ الان یکی بیاد بگه 22سالمه بچه دارم شوهرم کنم میزنم همین شما یکی میگی کودک همسری ولی نصف بیشتر کسایی که گفتن خطرناکه و نرو و اعتماد نکن معتقدن ۱۸ به بعد برای ازدواج خوبه ۲۲ کودک همسری نیست سن پایینیه برای ازدواج و قبول مسئولیت زندگی همینننن ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13810 😹❤ من اتفاقا زیاد جم نمیبینم ماهواره خرابه صداو سیما میبینم 😂😂😂 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آوااجوووون عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1101 والا دیگه سن قانونیم ۱۸ بود چهارسالم از سن قانونیم گذشته انگار نوجون تازه ب بلوغ رسیده ام ندو ... دقیقا فازشون برام غیر قابل درکه همینا یکی تایپیک بزنه من ۱۶ سالمه دارک ازدواح میکنممیگن وای افرین چ خوب بزرگ شدی دیگه😐😒 عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 دوستان دقت کنین اسی برا پیچوندن خونوادش راهکار خواست ن برا پیچوندن پسرا🤣🤣🤣 اسی بیکار بودی گفتی م ... خدا از دهنت بشنوه هیچ کس هیچی نگفت اخرشم شانس منه نمیرماز دهنم در رفت گفتم🤕
آوااجوووون عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1101 خب تو هم با دوستات البته به همراه پارتنرشون برو سفر شمال ویلا چه ایرادی داره مگه ؟ تو چرا نمیری؟ کی گفته من نمیرم 😂😂 من هزار بار رفتم بازم میرم ب هیچ کسم ربطی نداره مشکل تو چیه الان این وسط ؟ نکنه برا منم میخای تعیین تکلیف کنی عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5705 خدا از دهنت بشنوه هیچ کس هیچی نگفت اخرشم شانس منه نمیرم از دهنم در رفت گفتم🤕 خودت قبلا همه راهارو رفتی هزار جور پیچوندی دیگه راهی نمونده پیشنهاد بدن خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 10702 کی گفته من نمیرم 😂😂 من هزار بار رفتم بازم میرم ب هیچ کسم ربطی نداره مشکل تو چیه الان این وسط ؟ نکن ... نهههه چرا میری ؟ چجوری اعتماد میکنی ؟؟ خطرناکهههه ؟ یکسره بمون تو خونه منتظر شوهر ، چه دلیلی داره خوش گذروندن ما فقط حق داریم با مادرشوهر و جاری بریم مسافرت 😔😔😔😔😔😔 ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 نگفتم شما گفتی میره بغل پسرا حرفم کلی بود عزیزم منم میگم اسی تا حالا چندبار رفته پس عواقبشم ... اره اکثریت ذهنیتشون اینه بابا خیلیا هم همون دوست پسر شد شوهرشون
لیامحتشم عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 72 ن شخصیتم اینجوری نیس بخدا جمع هم اینجوری نیس ک بخوان تو فکر اون چیزا باشن شخصیت تو خیلی هم محترمه بیشترمون داریم راجب اونا صحبت میکنیم شما هم بنظرم بگو میخوام برم شمال با دوستام همین پسر و نمیخاد بگی
آوااجوووون عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1101 نهههه چرا میری ؟ چجوری اعتماد میکنی ؟؟ خطرناکهههه ؟ یکسره بمون تو خونه منتظر شو ... دقیقاااا حرفای اینجاهایی وای اگه اینجوری بشه اونجوری بشه چی اگ ب اینا فکر کنیم از در خونه بیرون نریم ک نکنه یه وقت بخاد ماشین بهمون بخوره چی میگن واقعا یه مشت تفکر پوسیده اومدن چرت میگن عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 شخصیت تو خیلی هم محترمه بیشترمون داریم راجب اونا صحبت میکنیم شما هم بنظرم بگو میخوام برم شمال ... بادوست هم نمیزاره اخه
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 10702 دقیقاااا حرفای اینجاهایی وای اگه اینجوری بشه اونجوری بشه چی اگ ب اینا فکر کنیم ... ولکن بابا عشق کن فقط تو زندگییمن ک هر جور بخوام میگردم ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
آوااجوووون عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1101 ولکن بابا عشق کن فقط تو زندگیی من ک هر جور بخوام میگردم منم هر کار دلم میخاد انجام میدم ب هیچ کسم ربطی نداره بد رو برای خودتونو نگه دارید مگه صاحب زندگی مایید عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13810 اره اکثریت ذهنیتشون اینه بابا خیلیا هم همون دوست پسر شد شوهرشون من خودم شوهرم دوست پسرم بود صبحا میبرد دانشگاه راهه ۱ساعته میومد دنبالم برمیگردند زیاد بیرون رفتم باهاش ولی راه دور نازدواجم کردیم دوتام بچه دارم یکیش چند وقت دیگه ب دنیا میاد😍بیخیال بابا شاد باش لذت ببر از جوانیت 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱