2777
2789
من نظر خودمو گفتم ب نظر من کاملا بی منطق و نسبت ب شرایط خودشون نظر میدن

خب تو هم با دوستات البته به همراه پارتنرشون برو سفر شمال ویلا چه ایرادی داره مگه ؟

تو چرا نمیری؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

22بزرگه؟ الان یکی بیاد بگه 22سالمه بچه دارم شوهرم کنم میزنم  همین شما یکی میگی کودک همسری

ولی نصف بیشتر کسایی که گفتن خطرناکه و نرو و اعتماد نکن 

معتقدن ۱۸ به بعد برای ازدواج خوبه 

۲۲ کودک همسری نیست سن پایینیه برای ازدواج و قبول مسئولیت زندگی همینننن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه سن قانونیم ۱۸ بود چهارسالم از سن قانونیم گذشته  انگار نوجون تازه ب بلوغ رسیده ام ندو ...

دقیقا فازشون برام غیر قابل درکه 

همینا یکی تایپیک بزنه من ۱۶ سالمه دارک ازدواح میکنممیگن وای افرین چ خوب بزرگ شدی دیگه😐😒

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
دوستان دقت کنین اسی برا پیچوندن خونوادش راهکار خواست ن برا پیچوندن پسرا🤣🤣🤣 اسی بیکار بودی گفتی م ...

خدا از دهنت بشنوه هیچ کس هیچی نگفت اخرشم  شانس منه نمیرم

از دهنم در رفت گفتم🤕

خب تو هم با دوستات البته به همراه پارتنرشون برو سفر شمال ویلا چه ایرادی داره مگه ؟ تو چرا نمیری؟

کی گفته من نمیرم 😂😂 من هزار بار رفتم بازم میرم ب هیچ کسم ربطی نداره مشکل تو چیه الان این وسط ؟ نکنه برا منم میخای تعیین تکلیف کنی

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
خدا از دهنت بشنوه هیچ کس هیچی نگفت اخرشم  شانس منه نمیرم از دهنم در رفت گفتم🤕

خودت قبلا همه راهارو رفتی هزار جور پیچوندی دیگه راهی نمونده پیشنهاد بدن

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
کی گفته من نمیرم 😂😂 من هزار بار رفتم بازم میرم ب هیچ کسم ربطی نداره مشکل تو چیه الان این وسط ؟ نکن ...

نهههه چرا میری ؟ 

چجوری اعتماد میکنی ؟؟ 

خطرناکهههه ؟ 

یکسره بمون تو خونه منتظر شوهر ، چه دلیلی داره خوش گذروندن 

ما فقط حق داریم با مادرشوهر و جاری بریم مسافرت 

😔😔😔😔😔😔

ن شخصیتم اینجوری نیس  بخدا جمع هم اینجوری نیس ک بخوان تو فکر اون چیزا باشن

شخصیت تو خیلی هم محترمه بیشترمون داریم راجب اونا صحبت میکنیم

شما هم بنظرم بگو میخوام برم شمال با دوستام همین پسر و نمیخاد بگی

نهههه چرا میری ؟  چجوری اعتماد میکنی ؟؟  خطرناکهههه ؟  یکسره بمون تو خونه منتظر شو ...

دقیقاااا 

حرفای اینجاهایی 

وای اگه اینجوری بشه اونجوری بشه چی 

اگ ب اینا فکر کنیم از در خونه بیرون نریم 

ک نکنه یه وقت بخاد ماشین بهمون بخوره 

چی میگن واقعا یه مشت تفکر پوسیده اومدن چرت میگن 

دقیقاااا  حرفای اینجاهایی  وای اگه اینجوری بشه اونجوری بشه چی  اگ ب اینا فکر کنیم ...

ولکن بابا 

عشق کن فقط تو زندگیی

من ک هر جور بخوام میگردم 

ولکن بابا  عشق کن فقط تو زندگیی من ک هر جور بخوام میگردم

منم هر کار دلم میخاد انجام میدم 

ب هیچ کسم ربطی نداره 

بد رو برای خودتونو نگه دارید مگه صاحب زندگی مایید 

اره اکثریت ذهنیتشون اینه  بابا خیلیا هم همون دوست پسر شد شوهرشون

من خودم شوهرم دوست پسرم بود صبحا میبرد دانشگاه راهه ۱ساعته میومد دنبالم برمیگردند 

زیاد بیرون رفتم باهاش 

ولی راه دور ن

ازدواجم کردیم دوتام بچه دارم یکیش چند وقت دیگه ب دنیا میاد😍

بیخیال بابا شاد باش لذت ببر از جوانیت 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱