دوشتان من امشال میرم دانشگاه و رفتم دوره های تکنسین دارویی و گذروندم ۳ ماه هم باید کارورز عملی باشم یهترین داروخونه تو شهرمون منو قبول کرده ولی خب مسئول فنی واسه اینکه یاد بگیرم حیلی جدی برخورد میکنه.. خیلی جدی.مثلا میگه وقتی اومدم باید قفسه ها مرتب باشه..بچه ها حالا به نظرتون کار تو داروخونه بد نیس؟ینی از دیده مردم چیزه بدی نیس؟نمیدونم چرا فکرم درهم برهم شده همش حرف مزدم واسم مهم شده
تو خودت بهتر میدونی کجای زندگیت کج سلیقه بودی چه کاریو چیو بهتر از بقیه میتونی خودتو بشناسی همیشه خوبی (یه بار_شایع)پیشنهاد میدم گوش کنی🥲
بی توجه به نظرات بقیه کارتو کن حالشو ببر بابا🤗
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...