2777
2789
عنوان

من پسرم 🥲🥺😭😭😭😭

463 بازدید | 21 پست

سلام خانومای گل خوبین؟

من رفتم تو 19سالگی و بچه اولمه و باردارم رفتم امروز تو ماه 6 

قضیه از این قراره ک من تک دختر بودم ولی حس دخترونه ندارم ک به خودم برسم اصلاح عید به عید یا عروسی ب عروسی اصلا چی بگم خودم خدا دادی تعریف نباشه اما چ فایده به خودم نمی‌رسم آنقدر حسودیم میشه ب دخترا ب همکلاسی هام ولی چ فایده شوهرم میگ تو گشادی🤭

الان ک از هم دوریم تا اخر زایمانم دوست دارم بعد زایمانم جوری بشم شوهرم خوشحال باشه زن ایده آلش بشم

شما به عنوان یک خانوم و دختر روتین روزانه تون چیه ؟

کمکم کنید میترسم بعد زایمانم از این ک هست بدتر شم 

شوهرم میگ باسنت ژل بزنم و و......... دخترا توروخدا همون نفری یک نکنه بگین خودم عوض کنیم شوهرم خیلی دوست دارم دوست ندارم ازم زده بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه ولی ژل نزن  

خودتو با ورزش و طبیعی درست کن تا با پلاستیک و عمل و ژل و ‌....د

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تو ک حوصله اصلاح نداری میخوای بری ژل بزنی؟؟اول از کارای کوچیک مثل همون اصلاح شروع کن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چجوری نمی‌دونم چیکار کنم؟

اصلاح صورت ابرو بدن 

استفاده از خوشبوکننده ها

مانیکور پدیکور 

مرتب کردن موها 

حرکات ظریف

صدای ظریف 

کلمات لطیف و زنانه  

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

همین که مرتب باشی و آرایش داشته باشی و د ر حد معمول به خود برسی مگه کافی نیست؟

ژل زدن آخه خیلی شخصیه من هیچوقت انجام نمیدم شوهرم خوشش نمیاد اگر میومد هم نمیرفتم بخاطر اون جراحی کنم