2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهرشون پیششون زندگی میکنه مال من قراربیاد پیشمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 97 پست
من پیشممه همین ظهر اشکمو دراورد خدا ازش نگذره، من اینقدخوبی میکنم هیچکدومو نمیبینه بازم همون عروساش ...

دقیقا چرا؟ همه از خونه انداختنش بیرون من قبولش کردم الان دشمن خودم شده دوست اونا. نه اینکه بدم بیاد با اونا خوبه ولی حدااقل با منم خوب باشه. همش کنایه همش تیکه همش چرتو پرت...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته...دختر نداره؟یه مدت پیش تو یکم پیش دخترش بمونه؟؟؟؟حتما واسه اونم سخته بنده خدا....انشاالله ...

اره دیگه مجبورم فعلا خم ب ابروم نیارم ب خاطر شوهرم ولی داغون میشم

تویی زیباترینم
دیگه مدت معلوم نیست ولی هدف کلا هست

خدا صبرت رو زیاد کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب نمیتونم بخدا بااین بارداری کل روز خوابم دست خودم نیست...

خب خودت باش،حالا ک قراره برای همیشه باشه

اونم باید درک کنه

بلاخره تو بارداری شرایط آدمم فرق میکنه

خودش یه چند روز بمونه گوشی دستش میاد

دقیقا چرا؟ همه از خونه انداختنش بیرون من قبولش کردم الان دشمن خودم شده دوست اونا. نه اینکه بدم بیاد ...

بخداهمینه دستمون نمک نداره، تواین دنیابنظرم باید بدی کنی 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اره دیگه مجبورم فعلا خم ب ابروم نیارم ب خاطر شوهرم ولی داغون میشم

حق داری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شوهرم تو اجاره خونه خودمونم مونده...پولش کجا بود...اونم نداره خودش

همه بچه ها باهم باید بکنن

بنظرم تا نیومده با شوهرت مهربون و منطقی حرف بزن از حس و حال و نگرانیت بگو

نه که بگی نیاد

میگم ینی حس هاتو بهش بگو اگه اهل دعوا و جار جنجال نیس البته 

من خودم باشم نمیتونم بگم چون شوهرم قاتی میکنه میگه باشه میگم نیاد دعوا راه میندازه