2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهرشون پیششون زندگی میکنه مال من قراربیاد پیشمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 97 پست
مشکل دارن..خونشو بده یکی بچه هاش بره توش. نمیشه واضح گفت اشنا تو سایت نباشه

هیچ از الان بگم مادرشوهر خوبش هم بده

حالا اولاش خوبه یه مدت بمونه تازه بدبختی شروع میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نمیدونم ولی قراره بمونه ظاهرا کلا

نه این طوری بع خودت تلقین میکنی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ممکنه در اینده نزدیک توی یه خونه بریم البته دو طبقه عزا گرفتم از الان خودش ازاری نداره به تنهای ...

منم خودش زیاد ازار نداره.ولی دختراش دیگه میخوان دم ب دیقه اینجا باشن که بمونن چندروز چندروز

تویی زیباترینم

بستگی داره چقدر قراره بمونه اگر قراره طولانی مدت بمونه به مشکل میخوری همین الان تعارف رو با شوهرت بذاری کنار بهتره تا بعداً دعوا پیش بیاد اگه قراره طولانی بمونه شوهرت رو بگو یک خونه نزدیک خونه اتون بگیره مادرش و شما بهش سر بزنید ولی اگر مدت کوتاهی بمونه که دیگه اون مدت رو یک جوری کارها رو باهاش تقسیم کن و تحمل کن .

سلام 

بستگی به اخلاقش داره 

اینکه میگید دلتون نمیاد دل همسرتون بشکنه یا مادرش ناراحت بشه مشخصه مهربان هستین

اگر از اول با دید مثبت بش نگاه کنید، و هر بار بگین  فکرکنم مامان خودم مشکل واسش پیش اومده،  راحت تر با مسئله  روبرو میشید

مطمئنا کمکتون هم میکنن . خدا مهربونی ت رو جبران میکنه 😘

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
برای همیشه میمونه؟ اتاق جدا براش بزار تازمانیکه اون اونجاست اصلا تحت هرشرایطی با شوهرت بحث و دعوا ...

خب نمیتونم بخدا بااین بارداری کل روز خوابم دست خودم نیست...

تویی زیباترینم
نمیدونم ولی قراره بمونه ظاهرا کلا

خیلی سخته...دختر نداره؟یه مدت پیش تو یکم پیش دخترش بمونه؟؟؟؟حتما واسه اونم سخته بنده خدا....انشاالله دست و بالش باز بشه بتونه نزدیک خونتون جایی رو اجاره کنه....یه اتاقت رو فعلا در اختیارش بزار و هیچ چیزت رو بخاطرش تغییر نده نه خورد و خوراک نه استراحتت...فکر کن مادر خودت اومده پیشت اونم شرایطت رو درک می‌کنه انشاالله....اگه نزاری بیاد زندگیت تلخ میشه عزیزم...با شوهرت حرف بزن تا بیشتر همکاری کنه باهات مثلا روزایی که حال نداری غذا از بیرون بگیره توی کارای خونه کمکت کنه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من پیشممه همین ظهر اشکمو دراورد خدا ازش نگذره، من اینقدخوبی میکنم هیچکدومو نمیبینه بازم همون عروساش ک بدی میکنن و میبینه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

تا کی میخواد بمونه.؟ دلم نمیاد چیزی بگم با اینکه خودم هرروز دارم از دستش میکشم..

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
الان به جز اینکه بیاد خونه شما راه دیگه چیه؟ ینی میگم چاره ای داره مادرشوهرت یا نه؟

چ میدونم .نباید خونشو میداد بهش..دختراشم ک نمیخوان اواره بشه میندازن سر ما..خودشون فقط نشستن سر منبر چرت میگن

تویی زیباترینم

اصلا قبول نکن 

به مشکل میخوری 

نه حریم شخصی برات میمونه نه حرمتی 

خونشو نده بچه هاش . بمونه سر خونش . اون بچش یه فکری برای خودش بکنه

نمیشه که به خاطر آسایش یه بچه ی دیگه اش زندگی شما رو خراب کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan